Uutiset / 2009 / Torstaina hikinen iltapuhde Vaasassa . Veikkausliigaa VPS-JJK klo 19.30

24.06.2009

Samasta fiiliksestä jatketaan mihin Lahti-pelissä jäätiin. Jo kulunut mutta tosi fraasi ”110 lasissa mentävä” sopii tähänkin otteluun, kertoo valmentaja Jori Särkkä. Asenne, liike ja tiivis joukkuepelaaminen on asioita millä osa-alueilla täytyy olla hereillä alusta asti. VPS on pelaamassa hyvää alkukautta ja siinä on perässä pysyminen. Mutta 3 pistettä on haussa. Missään vaiheessa ei olla painettu paniikkinappulaa vaikka voittoja ei ole tullut ja nyt kun nähtiin että pystytään voittamaan niin joukkueella on itseluottamus korkealla. summaa Särkkä.

JJK:n paidassa saattaa myös pelata jokunen Hietalahden yleisölle hyvin tuttu hahmo, sillä joukkueen pelaajalistasta löytyvät Christian Sundin, Markus Paijan ja Matti Lähitien nimet. Tosin Christian Sundin pelaaminen on epävarmaa, samoin Antto Tapaninen on sivussa.

Vaasan Palloseura lähtee otteluun neljän ottelun voittoputkessa. Noissa neljässä voittoisassa ottelussa Vepsu ei ole päästänyt maaliakaan, mutta edellinen ottelu KuPSia vastaan jätti valmennusjohdolle paljon mietittävää, vaikka siitäkin voitto puserrettiin. Päävalmentaja Petri Vuorinen toteaa uskoo JJK:n olevan avausvoittonsa jäljiltä kovassa iskussa, ja nousijajoukkueen hurmoskin jyväskyläläisiä luultavasti vielä kannattaa.

– Siinä ottelussa etäisyydet olivat liian pitkiä, prässi huonoa ja syötötkin menivät liian usein pieleen, liekö sitten pelaamattomuudesta vai mistä kyse. Ei ollut kunnolla uskallusta ottaa palloa ja tulla pelattavaksi, Vuorinen toteaa.

– Vaikka en kertaakaan uskonut helppoon peliin, se yllätti, kuinka nihkeää peli olikaan. Toivon, että KuPS-peli oli hyvä herätys jätkille. Jokainen matsi vaatii saman työn, samat juoksut, samat liukutaklaukset. Uskon, että JJK tulee olemaan KuPSia vaarallisempi.

 

fcjjk.com

vepsu.fi