Uutiset / 2009 / Sami Myllymäki jatkaa JJK:n maalivahtiosastolla

25.01.2009

JJK:n oma kasvatti Sami Myllymäki (20) jatkaa JJK:n maalivahtina myös Veikkausliigakaudella 2009. Myllymäki ja JJK tekivät 1-vuotisen jatkosopimuksen.

Myllymäki nousi tärkeään rooliin syksyllä 2008 kun lahjakas maalivahti debytoi JJK-maalilla tärkeällä hetkellä kun JJK pelasi suorasta noususta Veikkausliigaan. Myllymäki oli mies paikallaan kahdessa viimeisessä Ykkösen kamppailussa (Atlantis ja PS Kemi) kun jyväskyläläiset varmistivat suoran nousun liigaan.

”On todella hienoa että Sami jatkaa JJK:ssa. Sami on esimerkillinen urheilija niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin ja hän tuo maalivahtiryhmäämme tärkeän lisäpanoksen”, toimitusjohtaja Joni Vesalainen toteaa tyytyväisenä. ”JJK:ssa on hyvä jatkaa siitä mihin syksyllä jäimme ja olen tyytyväinen tilanteeseen”, Myllymäki kertoo.

Juha Lätti JJK:n huoltopäälliköksi

JJK on kiinnittänyt edustusjoukkueen uudeksi huoltopäälliköksi pitkän linjan tekijän kun Juha ”Läde” Lätti liittyi Veikkausliigajoukkueen vahvuuteen. Jo vuodesta 1992 huoltajan tehtäviä tehnyt Lätti oli iloinen mahdollisuudesta päästä JJK:n mukana Veikkauliigakentille.

”Olen saanut hoidella huoltajan hommia Suomessa kaikilla muilla sarjatasoilla paitsi liigassa joten olen iloinen että pääsen nyt myös liigaympyröihin JJK:n kanssa”, Lätti toteaa.

”Läde halusi lähteä positiivisella talkoohengellä joukkueen mukaan alkavalle kaudelle ja olen varma että Juhan osaava ja tärkeä panos tulee näkymään joukkueen tekemisessä myönteisesti”, Vesalainen ennustaa.

Kuva: Maalivahtivalmentaja Jori Särkällä on hyvä kolmikko valmennettavaan Veikkausliigassa kun Sami Myllymäki jatkaa JJK:n mv-osastolla yhdessä Matti Salkojärven ja Mihaly Szerovayn kanssa.

fcjjk.com