Uutiset / 2009 / Rautiainen ei odota helppoa ottelua Jyväskylässä

24.07.2009

JJK:n seuraava ottelu Veikkausliigassa on maanantain TV-ottelu huippuvireessä olevaa Turun Palloseuraa vastaan. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella Kupittaalla. Tuolloin päädyttiin 0-0 -tasatulokseen TPS:n näennäisesti hallitessa ottelun kulkua. TPS:n valmentaja Pasi Rautiainen ei usko että JJK on kotikentällään mikään automaattinen pistepajatso.

– Tää on tietty ihan eri peli kun alkukaudesta. Jyväskylässä on varmaan täysi tupa, joka tulee kannustamaan kotijoukkuetta ja katsomaan tepsiläisiä. Ja voittihan ne Interin, Honka oli tiukoilla ja jopa Klubben. Tietysti mä haluaisin että JJK ei pelkästään puolustaisi. Jalkapallossa kun mun mielestä molemmat joukkueet tekevät sen pelin. Mutta en mä voi tässä sanoa miten JJK:n tulisi pelata, naureskelee Pasi.

Rautiainen on saanut joukkonsa hyvään iskuun, sillä yhdeksästä viimeisestä Veikkausliiga ottelusta TPS on voittanut kuusi ja pelannut kolmesti tasan. Hyvä vire ei kuitenkaan tuo pisteitä automaattisesti Rautiainen jaksaa muistuttaa.

– Tällä hetkellä on kiva kattoa jätkiä treeneissä ja peleissä. Tuntuu tosi hyvältä. Ja on tässä tietty vähän tuuriakin ollut mukana. Jos vaikka miettii tota meidän ekaa matsia JJK:ta vastaan, niin eihän siinä mikään mennyt sisään vaikka paikkoja oli ihan tuhottomasti.

www.fctps.fi / fcjjk.com