Uutiset / 2009 / MyPa ja JJK harjoittelivat Vierumäellä – MyPa tarkempi 2-0 numeroin

20.03.2009

JJK ja MyPa olivat matkustaneet perjantaina Vierumäelle jossa joukkueet pelasivat keskinäisen harjoitusottelun. Tasainen ensimmäinen jakso pelattiin maaleitta. Toisella jaksolla JJK nukahti kaksi kertaa ja MyPa nappasi voiton 57. ja 85. minuuteilla syntyneillä maaleilla. Jälkimmäisen maalin viimeisteli MyPan kanssa viikon testileirillä oleva JJK:n brassipelaaja Ady.

”Tasatilanteessa meidän pitäisi pystyä iskemään tilanteista maali josta saisimme peliin lisää puhtia”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen viittasi mm. Mika Lahtisen huippupaikkaan 19. minuutilla. ”Erot ovat olleet useassa ottelussa pienet mutta emme ole pysytyneet vielä hyödyntämään etsikkoaikaamme peleissä”, Lahtinen päätti.