Uutiset / 2009 / Mestarisuosikki Honka lauantaina Harjulle – tule ajoissa paikalle

23.05.2009

Veikkausliigan mielenkiintoiset kamppailut jatkuvat lauantaina Harjulla kun sarjan yksi vahva ennakkosuosikki, FC Honka saapuu Harjun stadionille JJK:n vieraaksi.  Tasaisen kamppailun HJK:n kanssa taistellut JJK lähtee haastamaan Mika Lehkosuon suojatteja varmasti yhtä ennakkoluulottomasti joten odotettavissa on jälleen värikästä ja vauhdikasta futisviihdettä klo 16.00 alkavassa mittelössä..

Honka-ottelu pelataan lauantaina mikä on pelipäivänä uusi kokemus. Koska mm. lomakausi ei ole vielä alkanut on selvää että Harjulle on odotettavissa jälleen runsaslukuinen yleisö joten paikalle kannattaa tulla ajoissa ja ostaa pääsylippu ennakkoon.

Osta lippusi netistä Lippupalvelun kautta

Kun ostat ottelukohtaisen aikuisten irtolipun (15 €) niin teet sen vaivattomasti Lippupalvelun kautta (www.lippupalvelu.fi) tai Lippupalvelun Jyvässeudun myyntipisteistä (Nikolainkulma, Sokos, Euromarket ja R-kioskit). Lippupalvelun kautta tarjolla olevat liput ovat katetun pääkatsomon lohkojen A, B ja C lippuja.

Ottelupäivänä voit ostaa ottelukohtaisen pääkatsomon aikuisten pääsylipun (15 €), avokatsomoiden aikuisten pääsylipun (12 €) ja lasten pääsylipun (5 €) sisääntuloporttien lipunmyyntipisteistä.

Erikoishintaiset pääsyliput eli opiskelijaliput, varushenkilöliput ja eläkeläisliput ovat myynnissä erikoishintaan 8 € vain etukäteen ostettuna Jyväskylän Sportiassa, Kioski Keskipisteellä ja Grand Star Cafessa. Sisääntuloporteilta ei voi ostaa kuin normaalinhintaisia aikuisten pääsylippuja (15 € / 12 €). Erikoishintaiset pääsyliput eivät oikeuta pääkatsomoon. Huom! Nyt ennakkomyynnissä myös 12 €uron hintaiset aikuisten pääsyliput Sportiassa, Kioski Keskipisteellä ja Grand Star Cafessa.

Jyväs-Parkin parkkikortilla 3 euron alennuksella pääkatsomoon

Hyödynnä Jyväs-Parkin parkkihalleja saapuessasi otteluun. Kun parkkeeraat autosi ottelun ajaksi Jyväs-Parkin P-taloihin niin parkkikortin esittämällä sisääntuloporttien lipunmyyntipisteessä saat pääkatsomon 15 euron pääsylipusta 3 euron alennuksen.

JJK on jakanut jälleen Fox Card-kortit kaikille Suomen Palloliiton Keski-Suomen Piirin alle 18-vuotiaille pelaajille. Jos et ole saanut omaa Fox Card -kausikorttiasi niin ole yhteydessä joukkueenjohtajaasi.

Harjun Stadionin edustalla oleva Ihantolantie on suljettu Veikkausliigaotteluiden ajan. Ravintola Vesilinnaan on kulku ja pysäköinti normaalisti käytössä myös otteluiden ajan. Huom! Sepänaukiolla kannattaa lukea tarkasti liikennemerkkejä ja käyttää vain sallittuja pysäköintipaikkoja. Muistathan myös että stadionin ympäristön metsäalueelle pysäköiminen on kielletty ja alueella voidaan sakottaa metsäalueelle pysäköidyistä autoista. 

Tule otteluun ajoissa ja hyödynnä keskusta-alueen pysäköintialueita ja P-halleja.

JJK Harjulla toukokuun lopussa

23.05. JJK – FC Honka
27,05. JJK – MIFK

Kuvat: Yleisö sai rahoilleen täyden vastineen HJK-ottelussa kun kotijoukkue kamppaili tasaisesti helsinkiläisten kanssa.

JJK-faneille on varattu tuleviin kotiotteluihin oma katsomonosa ns. aurinkokatsomon kaupungin puoleisesta päästä. Tervetuloa joukolla mukaan ”JJK-standiin”!

Tervetuloa runsain joukoin JJK-Honka-otteluun tänään lauantaina klo 16.00!

fcjjk.com