Uutiset / 2009 / KuPS ja JJK harjoittelivat maalittoman tasapelin

26.03.2009

Jyväskylä-Kuopio -akselin ”supertorstai” käynnistyi iltapäivällä Kuopion Magnum-areenalla kun KuPS ja JJK viimeistelivät liigakuntoaan harjoitusottelussa. Ottelussa nähtiin hyviä maalintekopaikkoja mutta lopputuloksena oli kuitenkin 90 minuutin jälkeen maaliton tasapeli 0-0.

”Vältimme tänään oman pään virheet johon voimme olla tyytyväisiä”, JJK-luotsi Matti Lahtinen kertoi pelin jälkeen. ”Vaikka KuPS hienokseltaan hallitsi peliä niin onnistuimme luomaan kuitenkin vaarallisemmat maalintekopaikat ja ottelun ratkaisu olisi pitänyt näistä paikoista kyllä pystyä iskemään”, Lahtinen jatkoi.

Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet osuivat maalikehikoihin. JJK:n Christian Sund löysi yläriman jan kun mm. tositoimiin paluun tehnyt Tommi Kari (kuva) haki hyvällä laukauksellaan alakulmaa olisi jyväskyläisryhmä voinut hyvin johtaa kampailua. Toisella jaksolla parhaat maalipaikat osuivat edelleen JJK:lle mutta niin Anssi Viren kuin Zakaria Abahassine jäivät nuolemaan näppejään huippupaikoistaan.