Uutiset / 2009 / KPV-JJK KESKIVIIKKONA: JJK ollut vahvoilla edellisissä kohtaamisissa

20.10.2009

JJK on ollut niskan päällä joukkueiden neljässä edellisessä kohtaamisessa. KPV on ollut mieluisa vastustaja JJK:lle sillä jyväskyläläiset eivät ole hävinneet KPV:lle pelatuissa otteluissa. 

JJK on voittanut kaksi keskinäistä ottelua ja kahdesti on päädytty tasapeliin. Viimeisissä otteluissa maalintekijöinä kunnostautuivat tutut maalitykit kun JJK:n Babatunde Wusu osui kolme kertaa ja KPV:n Demba Savage puolestaan kahdesti.

20.05.2007 JJK – KPV 0-0 Yleisömäärä: 1.624 katsojaa
JJK: Salkojärvi, Hannula, Lehtonen, Sinisalo, Häkkinen J-M, Kotamäki, Järvinen, Alhonen, Veijonen, Kari ja Wusu. Vaihdosta: Pulkkinen
KPV: Peltonen, Piispanen, Torvikoski, Ojala, Kalliokoski, Suutari, Corr, Ypyä, Smith, Bah ja Savage. Vaihdosta: Luokkala ja Seppälä.

26.08.2007 KPV – JJK 1-3 (0-1) Yleisömäärä 538 katsojaa
Maali KPV: Savage Maalit JJK: Wusu 2, Kari

KPV: Kivipuro, Seppälä, Pennanen, Piispanen, Torvikoski, Suutari, Smith, Savage, Ike, Uusimäki ja Corr. Vaihdosta: Melarti ja Forsell.
JJK: Salkojärvi, Hannula, Sinisalo, Häkkinen J-M, Veijonen, Lähitie, Leppänen, Pulkkinen, Alhonen, Kari ja Wusu. Vaihdosta: Kotamäki, Juntunen, Abahassine.

03.05.2008 KPV – JJK 2-2 (1-1) Yleisömäärä 810 katsojaa
Maalit KPV: Sipilä, Savage Maalit JJK: Abahassine, Wusu

KPV: Långbacka, Berg, Itälä, Kalliokoski, Corr, Luokkala, Piispanen, Savage, Sipilä, Vesapuisto ja Kemmo. Vaihdosta: Koponen, Smith ja Forsell.
JJK: Salkojärvi, Hannula, Paija, Sinisalo, Tapaninen, Viren, Ady, Kivilä, Abahassine, Lahtinen ja Wusu. Vaihdosta: Veijonen ja Kautto.

10.8.2008 JJK-KPV 2-0 (2-0) Yleisömäärä 2.112 katsojaa
Maalit JJK: Ady, Sinisalo

JJK: Szerovay, Hannula, Viren, Tapaninen, Latikka, Lahtinen, Ady, Sinisalo, Kari, Lähitie ja Wusu. Vaihdosta: Abahassine ja Vinny.
KPV: Långbacka, Kemmo, Kauppinen, Itälä, Luokkala, Smith, Koivuranta, Uusimäki, Berg, Corr jaKalliokoski. Vaihdosta: Forssell ja Storbacka.

fcjjk.com