Uutiset / 2009 / JJK:n karsintapelit suorana radiossa

21.10.2009

Radio Keski-Suomi välittää jalkapallon Veikkausliiga-paikasta taistelevan JJK:n karsintaottelut suorana. Ottelut radioidaan yhteistyössä YLE Radio Keski-Pohjanmaan kanssa.

Kokkolan ottelun selostaa YLE Radio Keski-Pohjanmaan toimittaja Petri Kuikka. Ottelu alkaa kello 15.30. Sunnuntai karsintaottelun Jyväskylässä selostaa YLE Keski-Suomen toimittaja Jussi Lindroos. Sunnuntain ottelu alkaa kello 14. Molemmat ottelut kuullaan sekä Radio Keski-Suomen että Radio Keski-Pohjanmaan taajuuksilla.

Jalkapallo kiinnostaa keskisuomalaisia

Maakuntaradion päällikkö Eila Honkavaara YLE Keski-Suomesta sanoo, ettei päätöstä selostuksista ollut vaikea tehdä, sen verran suosittuja JJK:n ottelut ovat tällä kaudella olleet. JJK:n yleisökeskiarvo oli Veikkausliigan kolmanneksi korkein.
-Haluamme olla omalta osaltamme tukemassa keskisuomalaista jalkapalloa ja sen säilymistä ylimmällä sarjatasolla. JJK:n otteet Veikkausliigassa ovat kiinnostaneet yleisöä ja suorat otteluselostukset palvelevat jalkapallokansaa laajemminkin, sanoo Honkavaara.

Myös JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen iloitsee YLEn päätöksestä.
-Kokkolaan on lähdössä ainakin yksi fanibussi ja aikamoinen letka henkilöautoja. On hienoa, että ne jotka eivät paikalle pääse, voivat kuunnella ottelut radiosta, sanoo Vesalainen.

Sunnuntain kotiottelun voit kuunnella myös Radio Jyväskylästä, ottelun Harjulta selostaa Aleksis Ärje.

fcjjk.com