Uutiset / 2009 / JJK:n A-nuorille huipputärkeä voitto – HJK nurin 4-3 (4-1)

29.08.2009

JJK:n A-nuoret nostivat pelinsä tasoa erittäin oivallisella hetkellä kun tärkeitä sarjapisteitä tarvitaan kamppailtaessa SM-sarjan sarjapaikasta.

Joukkue iski Vaajakoskella pelatussa ottelussa ensimmäisellä jaksolla neljä osumaa HJK:n verkkoon. Kun HJK ei pystynyt aivan samaan toisella jaksolla niin kaikki kolme sarjapistettä jäivät Jyväskylään. JJK oli ensimmäisellä jaksolla loistava. Edes HJK:n nopea avausmaali ei lamaannuttanut kotijoukkuetta. Kun Joona Sinisalo oli iskenyt nopeasti tasoituksen nousi tärkeään rooliin Eero Markkanen kahdella maalillaan.

Otto Piili vei isännät jo 4-1 johtoon juuri ennen taukovihellystä. JJK kesti toisen jakson HJK-rynnäkön ja näin joukkue hinasi itseään mukavasti jo kahden pisteen päähän putoamisviivasta.

”Kaikki on vielä mahdollista sarjassa. Nyt riittänee kolme voittoa viidestä jäljellä olevasta pelistä jotta sarjapaikka säilyy varmuudella”, JJK:n valmentaja Jukka Västinen totesi pelin jälkeen.