Uutiset / 2009 / JJK:n A-nuoret jatkavat voittokulkuaan

23.06.2009

JJK:n A-nuoret murskasivat tiistaina KuPS:n Vaajakoskella 6-1 (3-1). Joukkue nousi sarjassa jo jaetulle toiselle sijalle. SM-karsintasarjasta on kevään osalta pelaamatta enää yksi kierros.

”Erinomainen peli meiltä. Ottelua oli pelattu vain 1 minuutti niin peli oli 1-1, ei hyvältä näyttänyt. KuPS jaksoi taistella kuitenkin vain 30 minuuttia, me yksinkertaisesti juoksimme vierailta jalat alta” JJK:n valmentaja Jukka Västinen totesi pelin jälkeen.

Kotijoukkueen maalit tekivät Markus Virtanen (2), Eero Markkanen, Samu Nieminen, Niko Markkula ja Mikko Pietilä.

Syksyn SM-sarjaan saavat kevään kolme parasta joukkuetta lähtöpisteitä. PK-35 voitttaa sarjan, mutta muut lähtöpisteet ratkaistaan viimeisellä kierroksella. Tasapistein kierrokselle lähtevät KuPS ja viimeisellä kierroksella Turussa kohtaavat TPS ja JJK ensi lauantaina.