Uutiset / 2009 / JJK:lle uusi tapahtumapäällikkö FC Hongasta

07.12.2009

JJK sai jo toisen merkittävän vahvistuksen organisaatioonsa Espoosta, kun seuran tapahtumapäälliköksi valittiin laukaalaistunut ex-fchonkalainen Jenni Pallaskivi.

– Tapahtumapäällikkönä vastasin FC Hongan ottelutapahtumista. Työhöni kuului ottelutapahtuman järjestäminen aina suunnittelusta toteutukseen asti. Erilaisia osa-alueita olivat lipunmyynti, ruoka- ja fanimyynti, tapahtuman henkilökunnan työnkuvien suunnittelu ja ohjaus, järjestyksenvalvonta, rahaliikenne, yleisön viihtyvyydestä, ottelutapahtuman ulkoasusta ja sujuvuudesta huolehtiminen, vip- ja lehdistöjärjestelyt sekä viranomaisyhteistyö, Pallaskivi luettelee hengästymättä.

– Yksi suuri kehitysvaihe oli sitten junailla Veikkausliigan otteluiden lisäksi Suomen Cupin ja ennen kaikkea Eurooppa-liigan ottelutapahtumia. Siihen liittyi kotimaan pelistä poiketen myös viralliset  kotijoukkueelle kuuluneet tehtävät, kuten viralliset lounaat, tapaamiset, vierasjoukkueen tarpeet jne.

Jennni Pallaskivi on emomaisuutta hohkava persoona, joka ammentaa osaamisensa käytännön, kokemuksensa ja koulutuksensa kautta.

– Jalkapallokentän laidalla olen toiminut ihan pikkutytöstä asti. Isäni valmentaa ja veljeni pelaa jalkapalloa. Itse myin makkaraa ja lippuja, kirjoitin diplomeja, jaoin palkintoja sekä keitin tuomareille kahvia. Helsinki-cupin turnausjärjestelyissä olin mukana lähes 15 vuotta, Pallaskivi jatkaa loppumattomalta tuntuvaa luetteloa.
 
Eli Jenni Pallaskivi on ollut jalkapalloilun syövereissä jo puolet elämästään, mutta siinä sivussa 31-vuotias Espoon kasvatti on kouluttautunut lähihoitajaksi, jota ammattia hän on hyödyntänyt Helsingissä 2001-2006 mielisairaanhoitajana.

Pallaskivi muutti joulukuun alussa Laukaaseen ja emännöi avomiehensä kanssa viisihenkistä uusavoperhettä, johon kuuluvat 6-, 13-, ja 16-vuotiaat lapset.
 
– Jalkapalloilu on urheilun kuninkuuslaji ja siksi kaiketi on syönyt minut mukaansa. Lajina ja pelinä lyömätön antaen loppumattomalta tuntuvia elämyksiä ja järjestämismahdollisuuksia, Pallaskivi sanoo.

– Paljon meillä on kuitenkin vielä kehitettävää Suomessa, mikä lisää motivaatiota tapahtuman järjestämiseen. Paremmat ja lämmitetyt kentät, viihtyisämmät katsomot, lämpimät istuimet, upeammat stadionit jne.

Sosiaalisuus. Se on se iso SE. Jalkapalloilun parissa voit tavata et vain Suomessa vaan ympäri maailman paljon uusia ihmisiä tai tehdä tärskyt lajin seuraamisen sivutuotteena kuin ohimennen jalkapallomatsiin, Pallaskivi hykertelee.

Hänen mielestään Jyväskylään pääseminen on iso askel hänen itsensä kouluttamisessa.

– Täällähän on menossa enemmän kuin jalkapallohuuma. Upeita ihmisiä kaikki, joihin olen jo ehtinyt törmätä.

”Jenni Pallaskivi tuo organisaatioomme uutta osaamista sekä uusia tuulia sekä tehokuutta ottelutapahtumaamme” kommentoi JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen

”Hienoa on myöskin se että saamme tietotaitoa Suomen dynaamisimmasta seurasta joka jyllää niin kentällä kuin kentän ulkopuolella kommentoi Vesalainen Pallaskiven siirtymistä FC Hongasta.

Jenni Pallaskivi on huomenna tiistaina Radio Keski-Suomen vieraana klo 15.30 alkavassa lähetyksessä.

fcjjk.com