Uutiset / 2009 / JJK:lle tappio Turussa – joukkue jatkaa liigakarsijan paikalla

20.09.2009

JJK ei onnistunut hakemaan lisäpisteitä Turusta kun joukkue kohtasi FC Interin illan Veikkausliigakampailussa. Tappio oli JJK:lle neljäs peräkkäinen ja joukkue jatkaa taisteluaan sarjapaikasta, edelleen karsijan paikalla.

Kotijoukkue otti ottelun ohjat hallintaansa alusta lähtien, mutta ensimmäistä maalia saatiin odotella lähes 40 minuuttia. Lopulta Timo Furuholm pääsi iskemään kauden 11. osumansa Mika Ojalan esityöstä. Tauolle mentiin Interin 1-0-johdossa.

Toisella puoliajalla turkulaiset jatkoivat siitä, mihin ensimmäisellä jäivät. Ojala niittasi 57. minuutilla Interin toisen maalin pilkulta, ja parikymmentä minuuttia myöhemmin loppulukemat 3-0 viimeisteli Joni Aho Ojalan kulmapotkusta. Näin hallitsevat Suomen mestarit saivat hyvityksen heinäkuiselle 1-0 vierastappiolleen Jyväskylässä.

– Ei meidän esityksemme ihan surkea ollut. Olimme pelissä hyvin mukana 2–0 rankkarimaaliin asti. Jokainen pelaaja pani kaikkensa peliin ja se on aina hyvä asia. Haluamme pitää sarjapaikkamme vaikka karsintojen kautta, JJK-luotsi Ville Priha vakuutti pelin jälkeen.

Kuudesta viime ottelustaan vain yhden pinnan kerännyt jyväskyläläisryhmä on RoPS:in kanssa tasapistein sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Keskiviikon ottelukierroksella JJK jatkaa matkapelejään suunnatessaan FC Lahden vieraaksi, ennen tulavan lauantain VPS-kotiottelua.

Kuva: Nam ei pystynyt lisäämään maalimääräänsä Turussa FC Interin vieraana