Uutiset / 2009 / JJK:lle historiallinen ensimmäinen liigapiste liiga-avauksesta

27.04.2009

JJK aloitti hienosti liigataipaleensa Turussa kun TPS isännöi jyväskyläläisiä Veritas-stadionilla. JJK taisteli koko joukkueen voimin sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvaa turkulaisryhmää vastaan ja taistelu päättyi lopulta maalittomaan 0-0 tasapeliin. Arvokkaan vieraspisteen takuumiehenä ahersi JJK-vahti Mihaly Szerovay (kuva). JJK:n hyökkäyspelin parasta antia olivat 9 ansaittua kulmapotkua.

”Erittäin hyvä piste. Lähdimme otteluun sillä asenteella että tasapeli ansaitaan minimissään. Saimme tehdä töitä lopulta aikalailla pisteen eteen mutta työmme palkittiin”, JJK-luotsi Ville Priha totesi taiston tauottua.

”Joka äijä laittoi tänään itsensä likoon mutta toisaalta emme olleet aivan aseettomia hyökkäyspelinkään suhteen sillä 9 kulmapotkusta olisimme voineet hyvinkin onnistua kerran maalinteossa”, Priha jatkoi. ”Pelaajat huomasivat varmasti heti että työnteko kannattaa ja tämäntyyppisiä vieraspelejä on tiedossa jatkossakin”.

JJK pystyi luomaan ottelussa peräti 9 kulmapotkua mutta sekä Toni Koskelan että Christian Sundin tarjoilut TPS onnistui selvittämään. Lähes koko ottelun paras maalintekopaikka tuli kuin varkain JJK:n Zakaria Abahassinelle 93. minuutilla kun pallo pelattiin Sakelle 6 metriin mutta Abahassinen ja laukaukseen päässeen Namin toimesta palloa ei saatu TPS-maaliin.

JJK jatkaa liigaotteluitaan kotiottelulla 7.5. kun perinteikäs FC Haka saapuu Harjun stadionille.

JJK: Szerovay, Latikka (66 min. Hannula), Sinisalo, Lähitie, Viren, Koskela, Tuomanen, Sund, Lahtinen (90 min. Abahassine), Markkula (46 min. Kari) ja Nam.

Yleisömäärä: 3.112 katsojaa