Uutiset / 2009 / JJK-luotsi Priha erittäin tyytyväinen pisteeseen

17.08.2009

JJK haki arvokkaan vieraspisteen HJK:lta sunnuntaina 1-1 lukemin. JJK oli ajoittain todella kovassa paineessa erityisesti toisella puoliajalla, mutta joukkue kesti.

Jyväskyläläisten valmentaja Ville Priha oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen pisteeseen ja kiitteli erityisesti maalivahti Mihaly Szerovayta.

– Kyllähän me varsinkin toisella jaksolla aika koville jouduttiin. Eka jakso oli meiltä tosi hyvä ja aika tasainen kaiken kaikkiaan. Saatiin myös johtomaali siihen, Priha sanoi ottelun jälkeen.

– Toisella jaksolla HJK tuli vahvasti ja tilastoja kun katsoo, niin pakko olla tyytyväinen yhteen pisteeseen. Olihan meilläkin siinä joku vastahyökkäyksen paikka ja paremmalla tuurilla olisi voinut mennä toinenkin. Taas sitten toisessa päässä meidän maalivahti pelasti kaksi tai kolme varmaa maalipaikkaa, Priha jatkoi.

Piste oli arvokas sarjataulukon häntäpäässä taistelevalle JJK:lle loppukautta ajatellen.

– Olen todella tyytyväinen pisteeseen. Jokainen jätkä taisteli ja antoi kaikkensa. Jokainen piste on tässä vaiheessa tärkeä meille. Siinä mielessä ihan hyvä retki tänne. Kova taistelu varmasti käydään kauden viimeiseen otteluun asti siitä kuka karsii ja kuka säilyy suoraan. Me aiotaan olla se joka säilyy suoraan, Priha vakuutti.

www.veikkausliiga.com / fcjjk.com