Uutiset / 2009 / JJK ja Happee tempaisevat liikenneturvallisuuden puolesta

09.10.2009

Jyväskyläläisseurat JJK ja Happee aloittavat Jyväskylän seudun lukioita ja ammatillisia oppilaitoksia kiertävän liikennevalistuskampanjan.

Kampanja starttaa perjantaina 16. lokakuuta Jyväskylän kävelykadulta teemalla ”Kaikki pelissä liikenteessä”. Kampanjapisteessä voi tavata joukkueiden ja Liikenneturvan edustajia sekä kokeilla kolarisimulaattoria ja törmäysautoa.

20. lokakuuta turvallisuusasiat jalkautuvat kouluille. Päävalistajina kiertueella toimivat JJK:n Patrick Poutiainen ja Happeen Panu Kotilainen. Tapahtumiin osallistuu myös muita pelaajia sekä Liikenneturvan edustajia.
– JJK haluaa tempauksen avulla olla mukana ennalta ehkäisemässä liikenneturmia. Meidän pitää urheiluseurana osallistua tämänkaltaiseen työhön, sillä se on urheiluseuran yksi tärkeä rooli huomisen kasvatusmaailmassa, JJK-pomo Joni Vesalainen sanoo Keskisuomalaisessa.

Lapsille ja opiskelijoille jaetaan pääsylippuja lauantaina 17. lokakuuta pelattaviin otteluihin JJK-TamU ja Happee-Oilers. Pelien aikana haastatellaan Liikenneturvan edustajia, sekä JJK:n ja Happeen pelaajia. Yleisöllä on myös mahdollisuus kokeilla kolarisimulaattoria, joka sijoitetaan JJK:n pelissä tulostaulun puoleiseen päätyyn.

fcjjk.com