Uutiset / 2009 / JJK historiallinen voitto Valkeakoskella. Haka kaatui 2-4 (1-1)

02.08.2009

JJK otti historiallisen ensimmäisen vierasvoittonsa kun Haka kaatui kauden parhaan pelin jälkeen 2-4.

Ottelu alkoi JJK hallinnassa ja maalipaikkoja siunaantui useampikin, parhaat niistä Mika Lahtiselle. 27. minuutilla sattui kuitenkin Jukka Sinisalolle harmittava virhe kun hän palautti pallon liian hitaasti maalivahdille ja Hakan hyökkääjääjät pääsivät väliin ja Niko Ikävalko pääsi laittamaan pallon tyhjiin. JJk ei tästä kuitenkaan notkahtanut ja ensimmäisen jakson viimesellä minuutilla painostus palkittiin kun Toni Koskelan laukaus muutti suuntaa puolustajasta ja pallo löysi tiensä Hakan maalin perukoille.

Toiselle puoliajalle tuli hyvä JJK. Joukkue pelasi rohkeasti ja onnistumisia alkoi tulla. Illan hahmo Nam Ik Kyung jatkoi Hristovin syötän maalin takakulmaan kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia. Nam jatkoi maalitehtailuaan kauden upeimmalla laukauksella takaylänurkkaan kun peliaika näytti 74 minuuttia. Haka pääsi vielä peliin mukaan kun 76 minuutilla kun Sami Ristilä sijoitti pallon JJK:n takanurkkaan. Ottelun niitti tuli 89. minuttilla kun Tommi Kari pelasi paikan Christian Sundille eikä tämä erehtynyt,

Kaikki olivat tänään onnistujia kommentoi JJK:n Matti Lahtinen pelin jälkeen. Nyt ollaan myötätuulessa ja pelihuumori ja itseluottamus on kasvanut onnistumisten myötä. Tämä päivä iloitaan mutta huomenna aloitetaan kova valmistauminen keskiviikon huipputärkeään peliin KuPSia vastaan. Ottelu pelataan Harjulla keskiviikkona klo 18.30.

kuva: Nam ja Sund onnistuivat maalinteossa