Uutiset / 2009 / Jaro nujersi JJK 5-1

31.05.2009

”Katastrofialku”, kommentoi valmentaja Matti Lahtinen tuoreeltaan pelin jälkeen. ”Tiedettiin että Jaro tulee alussa kovaa myötätuulen avustuksella muttei siltikään oltu valmiita. Huonommin ei olisi voinut alkaa”, Lahtinen jatkoi.

”Ensimmäisen puoliajan toisella puoliskolla päästiin peliin taas mukaan ja taistelu huipentui Tommi karin ampumaan vaparimaaliin vähän ennen tauon alkua. Kopissa oli hyvä henki päällä ja lähdittiin taistelemaan mutta lähes sama toistui kuin ekalla puoliskolla. Pari nopeaa maalia Jarolle ja se oli sitten siinä. Hävittiin keskinäiset kaksinkamppailut lähes järjestään ja tälla tasolla pelatessa se on tuhoisaa. Jaro ansaitsi voittonsa”, päättää Lahtinen.

JJK:n kausi jatkuu keskviikkona Suomen Cupin pelillä KTP:n ikämiehiä vastaan Kotkassa ja sen jälkeen joukkue vetää viikon henkeä ja alkaa valmistautua FC Lahden kaatamiseen Harjulla.

JJK tänään Karnio, Hannula, Nam, Viren, Lähitie, Lahtinen, Kari, Sinisalo, Abahassine ( 76 min Kim), Sund,Koskela. Vaihdossa Paija, Myllymäki, Latikka, Markkula