Uutiset / 2009 / Jari Litmanen ja Lahti täyttävät Harjun keskiviikkona

14.06.2009

JJK hakee kauden avausvoittoaan keskiviikkona Harjulla kun joukkue isännöi mielenkiintoista vierasta kun FC Lahti saapuu Jyväskylään Jari Litmasen johdolla.

”Odotamme kamppailuun kauden ennätysyleisöä ja kauden tähän mennessä selvästi paras ennakkolipunmyynti lupaa ruuhkaa otteluun”, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen iloitsee.

”Olemme markkinoineet ottelua voimakkasti kaikkien aikojen suomalaispelaajan Jari Litmasen nimellä ja kaikki merkit viittaavat siihen että Litmanen juoksee ensimmäistä kertaa kentälle Jyväskylässä. Jos Litti ei Jyväskylään jostain syystä saapuisi niin Lahti-otteluun irtolipun ostaneet katsojat pääsevät ilmaiseksi heinäkuun MyPa-kamppailuun (aurinkokatsomoon, päätykatsomoon ja pääkatsomon avokatsomoon), Vesalainen lupaa.

”Joukkueemme hakee keskiviikkona kiihkeästi kauden avausvoittoa ja kun tarjolla on vielä Lahti ja Litmanen niin nyt kannattaa jo ennakkoon käydä ostamassa pääsylippu otteluun sillä mikäpä olisi parempi tapa aloittaa Juhannuksen juhliminen”, Vesalainen toteaa.

JJK-FC Lahti Harjun stadionilla keskiviikkona 17.6. klo 20.00 – Tervetuloa!

fcjjk.com