Uutiset / 2009 / B-nuorille voitto – A-nuoret tasapeliin Lahdessa

26.04.2009

JJK:n B-nuoret hakivat jo toisen voiton B-nuorten Ykkösen C-lohkossa kun joukkue saalisti 4-1 kotivoiton Rovaniemen Palloseuran kustannuksella.

JJK:n B-nuorten luotsi Mika Järvinen oli tyytyväinen ottelun ja kahden pelatun sarjakamppailun jälkeen. ”Ratkaisimme pelin heti avausjaksolla ja pääsimme suunnitellusti siirtämään ajatuksemme jo sunnuntain Tervarit-otteluun”, Järvinen totesi.

”Takana on nyt kaksi sarjapeliä ja kaksi voittoa, jotka on raavittu selkeästi kumpaakin peliä halliten. Parasta on ollut se että olemme saaneet jaettua kuormitusta kentällä tasaisesti koko joukkueelle”, Järvinen iloitsi. RoPS-ottelun maalareina kunnostautuivat ensimmäisellä jaksolla Miikka Lahtinen ja Peetu Lintinen (2). Ottelun lopullisesti ratkaisseen neljännen maalin iski Miika Kuntonen 70. minuutilla.

A-nuoret hakivat pisteen Lahdesta

JJK:n A-nuoret ovat aloittaneet SM-karsintasarjan mukavasti. Lauantaina 18.4. kotona vastassa oli nyt kahden kierroksen jälkeen sarjaa ainoana kahdella voitolla johtava PK-35. Tuo peli oli kovaa vääntöä ja olisi voinut päättyä tasankin, mutta lopulta tulos oli 2 – 3 PK 35:lle.

Tänään vastassa oli Reipas ja peli lähti heti alkuun hyvässä JJK:n hallinnassa. Käytännössä koko ensimmäinen puoliaika eteni JJK:n hallinnassa ja joukkue saikin aikaan hyviä maalitilanteita, mutta viimeistely ei onnistunut.

Toisella puoliajalla Reipas pääsi peliin mukaan ja ottelussa mentiin päädystä toiseen hyvällä temmolla. Pelin 50. minuutilla Reipas sai kulman ja JJK onnistui vain  puolittain purkamaan tilanteen. Reippaan Riku Heini pääsi vapaasti vetämään 16 metrin rajalta ja tuloksena oli maali ja Reippaan 1-0 johto.

JJK ei kuitenkaan lannistunut, vaan taisteli urheasti. Kaksi JJK:n pelaajaa Veija ja Virtanen pelasivat päät kääreissä kolhittuaan niitä ”verisesti”. Taistelutahdon myötä pojat jatkoivat pelin loppuun kuin sotasankarit päät kääröksissä ja sairaalassa pojat käytettiin vasta pelinpäätyttyä. Vammat eivät ole onneksi vakavia, mutta arpia saattaa jäädä muistoksi. Joukkue vain sisuuntui ja se palkittiin ottelun 69. minuutilla, kun Piili pääsi vetämään 20 metristä tolpan kautta pallon maaliin. Loppupeli oli tiukkaa taistoa ja ”kettutyhmä” pelasi korkealla moraalilla taistellen jokaisesta pallosta. Päätösvihellyksen jälkeen tulostaululla olivat loppunumerot 1-1.

JJK:n toinen B-nuorten joukkue jatkoi Ykkösen A-lohkon otteluitaan Vehkalammella. Vantaan Jalkapalloseura haki täyden pistepotin pääkaupunkiseudulle 1-3 (0-3) vierasvoitolla.