Uutiset / 2009 / AC Vantaa piti JJK:ta tiukilla Suomen Cupissa. JJK jatkoon maalein 2-3 (0-2)

09.07.2009

Kolmosdivisioonan lohkonsa kärkijoukkue AC Vantaa tarjosi JJK:lle oivan vastuksen Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa. JJK:n hallinnassa edennyt ottelu päättyi lopulta jyväskyläläisten 2-3 voittolukemiin.

Ensimmäinen jakso oli selvää JJK:n hallintaa ja jo 17 min kohdalla Niko Markkula keskitti laidalta ja Mika Lahtinen jatkoi pallon maaliin upeasti suoraan ilmasta.  38 min kohdalla Markkula pääsi jatkamaan kovan Namin laukauksen tyhjiin maalivahdin torjuttua pallon eteensä.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue selväti passivoitui ja Vantaa pääsi pariin maalipaikkaan ja tuloksekkaasti. 53 min kohdalla Matti Lähitie tönäisi vastustajan pelajaa rankkarin arvoisesti ja A-J Karnio oli rankkarissa voimaton. Siitä vain seitsemän minuuttia ja AC Vantaa tasoitti tilanteen 2-2 . Kova maanuoliainen 25 metristä osui tolppaan kimmoten maali eteen josta hyökkääjällä ei ollut vaikeutta työntää palloa tyhjiin. 67 minuutilla nähtiin sitten ottelun voittomaali kun Tomi Koskela keskitti ja Lahtinen jatkoi pallon päällään upeasti maaliin.

JJK jatkaa Suomen Cupissa 7. kierrokselle joka pelataan elokuun lopussa. Cupissa on mukana tuolloin 16 joukkuetta.

JJK : Karnio, Hannula, Lähitie, Paija,  Viren, Lee (45 min Abahassine), Sund (45 min Tuomanen), Koskela, Markkula, Lahtinen, Nam  vaihdossa Kairaluoma, Nieminen, Tapaninen

kuva: Mika Lahtinen viimeisteli kaksi maalia