Uutiset / 2009 / A-nuoret hävisivät päätösottelun TPS:lle 2-4 (2-2)

04.10.2009

JJK:n A-nuorten putoaminen Ykköseen sinetöityi lauantain SM-sarjan päätöskierroksella kun Turun Palloseura vei kaikki sarjapisteet mukanaan Turkuun 2-4 (2-2) loppunumeroin. Koska Honka voitti samaan aikaan Suomen mestari PK-35:n, oli jyväskyläläisten kohtalona sarjaportaan vaihdos alaspäin.

JJK taisteli voitosta vielä varsinkin ensimmäisellä jaksolla. TPS:n 0-2 johtolukemat eivät masentaneet JJK:ta joka nousi vielä ennen taukoa tasoihin. Janne Veija pohjusti molemmat kotijoukkueen maalit, ensin Miikka Lahtisen kavennuksen ja hetkeä myöhemmin Aaro Laitisen tasoituksen. Lisävaihdetta kotijoukkue ei enää saanut aikaiseksi ja toisen jakson turkulaismaalit katkaisivat JJK-yrityksen.

A-nuorten Suomen mestaruuden voitti PK-35, hopeaa sai HJK ja pronssille ylsi KuPS. JJK, KäPa ja RoPS hakevat vauhtia Ykkösestä.