Uutiset / 2008 / Viikinkien Vesala luottavaisena Jyväskylään

03.10.2008

FC Viikingit lähtevät lauantaina hakemaan kolmea pistettä Jyväskylästä. Panoksena on suoran nousijan paikka Veikkausliigaan. Edessä on kauden tärkein ottelu.

Viikingit pitää edelleen hallussaan sarjan kärkipaikkaa, kun pelejä on pelaamatta enää kolme. Lauantain vastustaja JJK on sarjassa toisena vain yhden pisteen päässä vuosaarelaisista. Kun sarjan voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan, niin Jyväskylässä on jaossa kolme elintärkeää pistettä.

– Luottavaisin mielin lähdemme tähän kärkiotteluun. Vaikka alla on pari heikompaa peliä, niin voittoa lähdemme ehdottomasti hakemaan, puolustaja Tommi Vesala (kuva) mietti tulevaa reissua.

JJK:lla on kahdesta viimeisestä ottelusta kaksi voittoa, kun taas vuosaarelaiset ovat napanneet vain yhden pisteen. Kuntopuntarin perusteella JJK lähteekin ennakkosuosikkina kärkiotteluun. Keväällä joukkueet pelasivat Vuosaaren rankkasateessa 1-1 tasapelin.

– Meidän pitää uskaltaa pelata enemmän maata pitkin omaa peliämme. Maalipaikat pitää hyödyntää ja omassa päässä pitää jättää Oulu-pelin kaltaiset virheet pois. Vaikka kaksi edellistä peliä ovat olleet meiltä heikkoja, niin ei tässä mitään paniikkia ole. Kovalla itseluottamuksella mennään ja tiedossa on asiat, joita pelissämme pitää petrata.

– JJK on hyvässä vireessä tällä hetkellä. Heillä on hyviä hyökkääjiä, joiden kanssa pitää olla koko ajan tarkkana. Ennakkotietojen mukaan yleisöä on tulossa todella paljon, joten loistava fiilis lähteä pelaamaan sarjan kärkimatsia, Vesala jatkoi.

Ottelu Harjun Stadionilla alkaa lauantaina kello 15.00.

www.miestenykkonen.fi / fcjjk.com