Uutiset / 2008 / Tomi Petrescu jatkoi sopimusta Tampere Unitedin kanssa

04.03.2008

JJK:n kasvatti, hyökkääjä Tomi Petrescu on jatkanut sopimustaan Tampere Unitedin kanssa kahdella vuodella. Petrescun, 21, ja seuran uusi sopimus on voimassa kauden 2010 loppuun saakka.

21-vuotiaan Petrescun ensimmäinen kausi Unitedissa sujui loppusyksyn loukkaantumisia lukuun ottamatta varsin komeasti. Liigan ja Suomen Cupin voittojen lisäksi Petrescu pääsi juhlimaan TamU:n hyviä europelejä, joissa hänellä itsellään oli varsin näkyvä rooli myös maalinteossa.

Ennen loukkaantumistaan Tomi oli auttamassa myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta hyviin esityksiin EM-karsintojen avausotteluissa. Suomen cupin viimeisillä kierroksilla Petrescu loukkasi olkapäänsä ja joutui jättämään väliin mm. cupin finaalin. Olkapään parannuttua Tomi joutui
polvileikkaukseen, joka on pitänyt hänet sivussa harjoituksista koko alkukauden.

Tällä hetkellä tilanne näyttää jo valoisammalta ja Petrescun odotetaan palaavan täysipainoisesti joukkueen harjoituksiin TamU:n Italian leirin aikoihin maaliskuun puolivälissä.

Petrescu on pelannut Veikkausliigassa 68 ottelua ja viimeistellyt niissä yhteensä 16 maalia.

– Erittäin hieno juttu, olen enemmän kuin tyytyväinen, että saan jatkaa TamU:n palveluksessa. Olen viihtynyt Tampereella loistavasti, täällä on hyvä seura, hyvä joukkue ja hyvät fanit. TamU:ssa on tosi kiva olla, taitava hyökkääjä kiittelee.

Viime kaudesta Tomille jäi paljon positiivisia muistoja.
– Pääsin aika hyvin sisään joukkueeseen ja varsinkin heinäkuun jälkeen pelikin kulki aika mukavasti. Europeleissä tuli hienoja onnistumisia, joten tuollaisen kauden jälkeen on helppo tehdä jatkosopimus.

Tulevaisuudessa Tomin tähtäimessä ovat edelleen eurokentät.
– Totta kai se on tavoitteena, mutta ei minulla ole mitään kiirettä. Ensin täytyy nyt saada paikat siihen kuntoon, että voin taas täysitehoisesti harjoitella ja pelata. Sen jälkeen on aika antaa uusia näyttöjä.

www.veikkausliiga.com / fcjjk.com