Uutiset / 2008 / Suomen nuorille tappiot maaotteluissa-Samu pelasi koko ottelun

22.02.2008

Suomen nuorten maajoukkueet kokivat tappiota torstain harjoitusmaaotteluissaan. Alle 17-vuotiaat jäivät Irlannin ”jyrän alle” lukemin 6-1(3-1). Suomen tasoitusmaalin 1-1 teki Eetu Kokkinen(HyPS) on ottelua oli pelattu 27 minuuttia. JJK:n Patrick Poutiainen pelasi ottelussa 52 minuuttia.

Samu Nieminen pelasi koko ottelun.
Vuotta nuoremmat kohtasivat Eerikkilässä Pohjois-Irlannin. Vierasjoukkue voitti ottelun 3-1(2-0). JJK:n Samu Nieminen pelasi ensimmäisessä maaottelussaan täydet minuutit. Maaottelu oli monelle pelaajalle ensimmäinen ja se näkyi kentällä:
”Jännitys näkyi ensimmäisellä puoliajalla pelissämme. Pallo jäi usein jalkoihimme ja vastustaja pääsi iskemään. Pohjois-Irlanti pääsi rokottamaan helpoista virheistämme. Hiljalleen pääsimme kuitenkin mukaan peliin ja ensimmäisen jakson lopussa pelimme alkoi näyttää jo paremmalta” kommentoi Suomen valmentaja Lars Mosander.
Suomen maalin teki Pallo-Iirojen Juho Lehtonen(44 min).