Uutiset / 2008 / SC KuFu-98-JJK 1-2 (0-0) – JJK jatkaa 5. kierrokselle

21.05.2008

JJK jatkaa Suomen Cupin 5. kierrokselle kun jyväskyläläiset kävivät hakemassa tarvittavan voiton Kolmosessa pelaavan SC KuFu 98:n vieraana.

”Ottelu sujui ehkä liiankin leppoisissa merkeissä mutta olisiko tulevan lauantain Grani-peli ollut jo osittain mielessä”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen mietti pelin jälkeen. ”Otteistamme puuttui terävyys ja pelasimme liian paljon poikittain. Halusimme pitää palloa jossa toki onnistuimme ja maalipaikkojakin loimme riittävästi. Jatkopaikkaa tulimme tietysti hakemaan ja sen saimme”, Lahtinen päätti.

Ottelun avausjakso pelattiin vielä maaleitta. 50. minuutilla JJK siirtyi 0-1 johtoon Kun Marko Kivilän kaukolaukaus kimposi malivahdin torjunnasta kentälle ja Zakaria Abahassine sijoitti pelivälineen 11 metristä kuopiolaismaaliin. 85. minuutilla JJK lisäsi johtoaan kun Kivilä laukoi hallitun volleyn 20 metristä maalin perukoille. Laiskavauhtisen ottelun viimeisen maalin viimeisteli KuFu kun Juho Heikkinen laukoi 91. minuutilla loppunumeroiksi 1-2.

JJK: Salkojärvi, Tapaninen, Sinisalo, Viren, Latikka, Kautto (88 min Matti Kari), Lähitie (88 min Samu Nieminen), Kivilä, Veijonen, Abahassine ja Lahtinen.