Uutiset / 2008 / Priha tyytyväinen joukkueen nykyilmeeseen

23.07.2008

JJK:n 2-0 kotivoitto Atlantiksesta ja hyvä esitys sunnuntain Viikingit-ottelun tapaan ilahdutti JJK:n valmentaja Ville Prihaa.

”Hyvä matsi meiltä kuten sunnuntainakin. Onnistuimme pitämään tasomme ja voitto oli lopulta ansaittu. Ottelu kääntyi ensimmäisen jakson puolivälissä meille ja toinen  jakso mentiinkin jo hyvin meidän hallinnassamme”, Priha mietti.

”Ainoa pieni miinus tulee toisen jakson lyhyestä hetkestä kun hyvien maalintekopaikkojemme jälkeen Atlantis onnistui painamaan pelin vahvasti maalillemme. Puolustimme joukkueena epäkypsästi ja emme saaneet rauhoitettua tilannetta. 2-0 maali ratkaisi pelin sitten lopullisesti”, Priha jatkoi.

”Kahden hyvän pelin jälkeen on mukava lähteä sunnuntain Kemi-otteluun. tarkoituksena on säilyttää päällä sama iloinen vire ja sitä lähdemme virittelemään jo lauantaina kun bussin nokka suunnataan pohjoiseen”, valmentaja päätti.