Uutiset / 2008 / KPV:n Korhonen ennakoi tasaista sarjaa

02.05.2008

KPV ja JJK avaavat kautensa lauantaina kun joukkueet iskevät yhteen Kokkolassa Kirkonmäen nurmella. 

Molemmat joukkueet on nostettu etukäteisveikkailuissa aivan Ykkösen kärkisijoille. KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen tyynnyttelee kuitenkin puheita.

– En ymmärrä mistä tämä tulee, että olisimme nousijaehdokkaita. Siellä on jo kaksi joukkuetta valmiiksi liigassa. Jos JJK tai Viikingit floppaa, niin sitten siinä on neljällä-viidellä joukkueella mahdollisuus olla siinä letkassa mukana. Me lähdemme hyvin rauhallisesti, Korhonen kertoo.

Yhtään pistettä ei kuitenkaan ole vielä kirjattuna sarjataulukkoon.
– Meidän tavoite on hioa pelitapa kuntoon tämän kauden aikana. Pitää muistaa, että joukkue on uudistunut lähes täysin. Viime kaudella KPV päästi eniten maaleja ykkösen joukkueista, joten puolustuspäästä on lähdettävä tulosta rakentamaan, muistuttaa valmentaja Jarmo Korhonen.

– Uskon, että tämä tulee kauttaaltaan olemaan hyvin tasainen sarja. Taso on jälleen noussut ja se on hyvä juttu. Kovia pelejä tulee olemaan paljon, ennakoi Korhonen.

Loukkaantumiset ja toppari Tommi Kauppisen pelikielto heittävät varjon KPV:n ensimmäisille otteluille. Jussi Kemmo väänsi kenraaliharjoituksessa Kemiä vastaan polvensa, Tarmo Koivuranta sai tällin jalkateräänsä, Tuomas Uusimäki on ollut pari viikkoa sivussa takareisivamman vuoksi, Lawrence Smithiltä murtui nenä pari viikkoa sitten Vaasassa ja huippunopea laituri Joonas Pennanen on sivussa juhannukselle asti.

Perjantain harjoituksissa Kemmo ja Uusimäki olivat jo mukana, mutta kapteeni Koivuranta oli sivussa. Smithille on teetetty maski suojaamaan murtunutta nenävartta.
– Olemme valmiita sarjaan. Saahan tuo jo alkaakin, sanoo Korhonen.

www.miestenykkonen.fi / fcjjk.com