Uutiset / 2008 / Keskisuomalainen: Vinny korkkaa Suomen kentät Huiman paidassa

07.06.2008

JJK:n brasilialaisvahvistus Vinny Bala marssii Suomen kentille Äänekosken Huiman kautta. JJK tarjosi hyökkääjää miespulasta kärsivän farmiseuransa riveihin ja Huima otti tarjouksen vastaan. Brasilialainen esiintyy Äänekoskella ainakin kahdesti: sekä sunnuntaisessa Kakkosen kamppailussa Pallo-Iiroja vastaan että keskiviikon Suomen cupin 5. kierroksen ottelussa, jossa keltapaidat kohtaavat PS Kemin.

– Tänne vain. Mielellään otamme miehen vastaan. Juuri laskin, että nyt meillä on sunnuntain sarjataistossa käytettävissä 14 pelaajaa, Huiman valmentaja Matti Kautto ilahtui.

– Tietenkään en tunne Vinnya yhtään, mutta uskon, että hänestä on meille apua.

JJK hankki Adyn pikkuveljen riveihinsä juuri ennen Ykkösen kauden alkua. Pohjevamman kanssa tuskaillut Vinny ei ole kuitenkaan päässyt vielä tosi toimiin.

– Nyt jalka on siinä kunnossa, että kentät kutsuvat. Haluamme ajaa hänet kuitenkin sisään Huiman kautta, JJK:n seurajohtaja Joni Vesalainen selvitti.

– Todennäköistä on, että viikon päästä pelattavassa Tornio-ottelussa Vinny pukee päälleen jo JJK:n edustusasun Harjulla.

JJK-luotsi Ville Prihalla on palapelissä kokoamista. Nilkkaleikkauksessa käynyt Tommi Kari pääsi kokeilemaan pelaamista jo keskiviikon tappiollisessa cupin ottelussa Varkaudessa.

Sen sijaan Teemu Pulkkinen on sivussa heinäkuun loppuun asti. Hänen akillesjänteensä operoitiin tiistaina Turussa. Myös Tuomas Latikka ja Niko Markkula ovat toistaiseksi toipilaita.