Uutiset / 2008 / Kaikkien aikojen parasta jalkapalloa Jyväskylässä

15.08.2008

JJK:n seurajohtaja Joni Vesalainen on tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ja tekemiseen kuluvan kauden Ykkösessä. Joukkueen valmennusjohto ja pelaajarinki saavat isot kiitokset.

”JJK on tällä kaudella nimekkäämpi ja laadukkaampi kuin koskaan aikaisemmin Keski-Suomessa. pelaajat ovat koko ajan parantaneet otteitaan ja jokainen on täyttänyt paikkansa joukkuessa mainiosti”, Vesalainen toteaa.

”Toivottavasti myös kannattajat arvostavat sitä että olemme pyrkineet panostamaan hyvän viime kauden jälkeen edelleen joukkueeseen sillä urheilussa ajat ja vuodet vaihtelevat ja myös hieman heikommatkin hetket osuvat joskus kohdalle ja joka vuosi panostus joukkueeseen ei voi olla samanlaista”, Vesalainen jatkaa.

”Nyt kannattaa iloita ja elää joukkueen mukana täysillä kun hyvää työtä tehnyt ja 100 %:sti tekemiseensä sitoutunut valmennusjohto on saanut joukkueeseen mahtavan tekemisen meiningin päälle”, seurajohtaja muistuttaa.

Oulu-peliin edelleen lisäkatsomoita

”Tulemme panostamaan syksyyn ja katsomo-olosuhteisiin edelleen lisää. Heti KäPa-ottelun jälkeen Harjulle tuodaan viime vuotisen HJK-ottelun tapaan tilava päätykatsomo sillä haluamme mahdollistaa vielä suuremmat yleisömäärät ja hyvän katsomoviihtyvyyden kauden ratkaisupeleihin”, Vesalainen kertoo.

”Koska joukkue tarjoaa nykyisellään hienoja elämyksiä kentällä niin meidän tehtävä on tarjota joukkueelle esityksiin sopiva yleisö. Toivotaan että saamme syksyllä kaikki keskisuomalaiset suurella joukolla mukaan”, Vesalainen päättää.

fcjjk.com