Uutiset / 2008 / JJK:n suunnattu osakeanti onnistui erinomaisesti

01.11.2008

JJK sai uuden hienon onnistumisen perjantai-iltana kun JJK Keski-Suomi Oy:n suunnattu osakeanti onnistui mainiosti. Näin JJK:n nousu Veikkausliigaan sai rinnalleen toisen merkittävän syksyisen onnistumisen ja JJK:n tulevaisuus sai vahvan tuen osoituksen laajalta omistajakunnalta.

JJK Keski-Suomi Oy asetti alkusyksystä todella kovan ja haasteellisen tavoitteen suunnatulle osakeannilleen kun yhtiö tavoitteli 400.000 euron merkintätulosta. ”Halusimme nostaa riman riittävän korkealle jotta saisimme taloudellisen pohjan tulevaisuutta varten mahdollisimman vahvaksi”, JJK Jyväskylän puheenjohtaja Janne Särkkä kertoi kovasta tavoiteasetannasta.

”Kun iltapäivällä pidetyssä palaverissamme totesimme merkintämäärän olevan lopulta 350.000 euroa, saatoimme todeta onnistuneemme erittäin hyvin”, seurajohtaja Joni Vesalainen iloitsi.

Myös Veikkausliigan toimitusjohtaja Jan Walden iloitsee JJK Keski-Suomi Oy:n hienosta merkintätuloksesta. ”JJK:n osakeannin tulos on erittäin hyvä jos sitä vertaa liigaseurojen viime vuosien osakeantien lopputuloksiin. Pitää myös muistaa että JJK on nousijajoukkue ja tässäkin valossa osakeannin voi katsoa onnistuneen hienosti”, Walden jatkaa.

”Seuran markkinointitiimi ansaitsee kuluneesta kaudesta ison kiitoksen. Onnistuimme tänä vuonna nostamaan sponsoritulomme yli 500.000 euroon joten lähdemme erittäin luottavaisin mielin Veikkausliigaan koska sarjatason vaihdos tuo vain runsaan 200.000 euron lisähaasteen yhteistyösopimusten kasvattamiseen”, Särkkä toteaa.

”Kun summaan lisätään hieman yli 100.000 euron ottelutapahtumatuotot (lipunmyynti, kausikortit ja oheismyynti), niin pääsemme varmasti tilanteeseen jossa toiminta on täysin omavaraista ja pystymme kattamaan kulumme oman toiminnan tuotoilla”, Särkkä miettii. ”Osakeannin tulos vahvistaa talouttamme, tuo toimintaamme varmuutta ja pitkäjänteisyyttä ja edistää reagointikykyämme realistisen budjetin rinnalla oleellisesti”.

JJK Keski-Suomi Oy:n suunnatun osakeannin tulos oli lopulta 350.000 euroa. 30 uutta keskisuomalaista omistajaa merkitsi näin 3.500 JJK Keski-Suomi Oy:n osaketta. Kun JJK Jyväskylä ry omistaa ennestään 2.500 osaketta on JJK:n tausta kokonaisuudessaan vahvempi kuin koskaan aikaisemin.

fckkl.com