Uutiset / 2008 / JJK:n A-nuoret tasapeliin Oulussa-B voitti kärkijoukkueen

31.08.2008

JJK:n A-nuoret pelasivat 2-2 (0-2) tasapelin lauantaina Oulussa OPS:n kanssa. JJK johti puoliajalla ottelua vielä 2-0, Marcus Virtasen ja Eero Markkasen maaleilla.

Vierailijoiden ensimmäisen maalin teki Marcus Virtanen 9 minuutin kohdalla Eero Markkasen syötöstä. JJK siirtyi 0-2 johtoon 23. minuutilla kun Markkanen viimeisteli nyt puolestaan Virtasen tarjoilusta.

”Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa tehdä lisää maaleja mutta pallollinen peli oli molemmilla joukkueilla suhteellisen onnetonta”, JJK:n valmentaja Tom Nevanpää totesi pelin jälkeen.

OPS tasoitti pelin rankkarista kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua. ”Väsynyt esitys meiltä”, Nevanpää päätti. JJK jatkaa Ykkösen C-lohkon kärjessä kun jäljellä on 2 kierrosta. Joukkue kohtaa vielä vieraskentällä Siilinjärven Palloseuran ja sarjakakkosena olevan GBK:n kotona.

JJK:n B-nuoret jatkoivat hyviä otteitaan sunnuntaina kaatamalla Ykkösen A-lohkon kärki joukkueen, voitosta voittoon kulkeneen PK-Keski-Uusimaan 3-1 (2-0).
Ottelu alkoi tasaisena ja hyvätempoisena otteluna. 15 peliminuutin jälkeen
riisti JJK:n liukas kärki Ville Soininen pallon PK K-U:n
rangaistualueella ja laukaisi pallon komeasti ylänurkkaan.
10 minuuttia tästä ja vuorossa oli JJK:n toinen kärkipelaaja Eero Markkanen, joka
tykitti varsinaisen unelmalaukauksen 25 metristä samaan yläkulmaan ja
peli oli 2-0. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella jaksolla myös vierasjoukkue pääsi mukaan peliin, kun JJK ei enää ihan samalla tavalla
jaksanut prässätä ylhäältä. Peli pysyi kuitenkin kotijoukkueen hallinnassa
vaikka PK pääsikin kaventamaan 12 minuuttia ennen loppua. 5 minuuttia
ennen loppua karkasi Ville Soininen läpiajoon PK:n kulman jälkeen, pallo alanurkkaan ja peli oli
onnistuttiin. Kaikki tekivät töitä alusta loppuun, mutta kyllä täytyy
sanoa, että Markkasen Eero oli hurjan hyvä!”-totesi tyytyväinen valmentaja Pekka Olsbo ottelun jälkeen.

JJK on nyt Ykkösen A-lohkossa toisena, vain kahden pisteen päässä edelleen sarjaa johtavasta P-K Keski-Uusimaasta. Seuraava ottelu joukkueella on ensi viikonloppuna Kotkassa FC KooTeePeetä vastaan.