Uutiset / 2008 / JJK:lle täysi pistepotti Kauniaisista – GrIFK kaatui 0-1 (0-0)

24.05.2008

JJK:n tappioton putki Ykkösessä jatkui kun joukkue vieraili pääkaupunkiseudulla Kauniaisissa 4. kierroksen ottelussa. Kun jyväskyläläisryhmä pystyi pitämään kolmannessa vierasottelussaan oman pään nollan riitti täyteen pistepottiin Mika Lahtisen 74. minuutilla viimeistelemä osuma. Näin JJK nousi sarjan piikkipaikalle ennen huomisia otteluita.

”Kaikki alkukauden ottelut näyttävät olevan todellisia taisteluvääntöjä. Ja kun kentät eivät ole vielä parhaassa kunnossa saadaan matseissa jännittää aina loppuun asti”, JJK-luotsi Ville Priha kertoi voitto-ottelun jälkeisiä tuntojaan.

”Ansaitsimme voiton. Puolustuspelaamisemme on parantunut koko ajan ja toinen peräkkäinen nollapeli kertoo että olemme menossa oikeaan suuntaan”, Priha jatkoi.

JJK loi ensimmäisellä jaksolla selvästi enemmän maalintekopaikkoja. Parhaimmat paikat avautuivat Tundelle ja Mika Lahtiselle. Tunde ei onnistunut läpiajossaan ja Lahtisen yritys metrin päästä Grani-maalista jätti parannettavaa. Isännillä oli myös mahdollisuus viimeistelyyn mutta tarvittiin JJK-vahti Mihaly Szerovayn upea torjunta jotta Grani ei siirtynyt komealla vapaapotkulla johtoon 30. minuutilla.

JJK siirtyi ansaittuun johtoon 74. minuutilla. Tuomas Latikka teki tärkeän riiston puolikentässä ja Adyn ja Tunden esityöstä Mika Lahtinen sijoitti pallon varmasti IFK-maaliin ja näin ”Lada” avasi samalla kauden maalisaldonsa. Ottelun loppua kohti GrIFK sai luotua painetta jyväskyläläispäätyyn mutta joukkue ei pystynyt hyödyntämään useaa vapaa- ja kulmapotkuaan ja vaaralliset tilanteet jäivät lopulta syntymättä.

JJK:n Ykkösen ottelut jatkuvat ensi keskiviikkona kotiottelulla kun Harjulle saapuu tuttu ”kiistakumppani” PK-35 Helsingistä. Ottelu alkaa klo 18.30 – Tervetuloa joukolla paikan päälle!

JJK: Szerovay, Sinisalo, Paija, Viren, Tapaninen, Kivilä, Lähitie, Abahassine (75 min Latikka -> var. 89 min), Ady, Tunde ja Lahtinen. Muut vaihtopelaajat: Salkojärvi, M. Kari, Veijonen ja Kautto.

Yleisömäärä: 356 katsojaa

fcjjk.com