Uutiset / 2008 / JJK nuoret aloittaneet pirteästi Ykkösessä

06.08.2008

JJK:n A-ja B-nuoret ovat aloittaneet pirteästi Ykkösen syyskierroksen. A-nuoret voittivat keskiviikkona Siilinjärvellä ja B-nuoret ovat pelanneet kaksi ottelua. Saldona voitto ja tasapeli.

A-nuorten syyskausi Ykkösen Pohjoislohkossa(C) alkoi vierasottelulla Siilinjärvellä. SiPS 2 joukkue on lähes sama joukkue kuin JJK:n tavoin SM-karsintasarjassa kevään pelannut Kings. Kings oli lopettanut ikäluokan toiminnan ja pelaajat olivat siirtyneet 20 km pohjoisempaan.
Vierasjoukkue otti jo ottelun alussa hallinnan kentällä ja johtikin puoliajalla 2-0 Patrick Poutiaisen maaleilla, joka jäikin ottelun lopputulokseksi. ”Paikkoja oli useampaankin maalin, mutta ei saatu palloa tolppien väliin. Kotijoukkueen harvat hyökkäykset olivat todella vaarallisia. Maalivahti Valtteri Kairaluomalta toinen A-junnu peliä ja taas nollapeli” totesi JJK:n valmentaja Tom Nevanpää ottelun jälkeen helpottuneena. Sarja jatkuu kotiottelulla lauantaina 16.8.klo 15.00 Kokkolan Palloseuraa vastaan.

B-nuoret ovat jo pelanneet kaksi ottelua Ykkösen Itälohkossa(A). Avausottelussa kaatui Lappeenrantalainen Lappee JK 2-0 ja viime sunnuntain vierasottelussa joukkue pelasi tasan 1-1 Myllykosken Pallon kanssa. Lappee pelissä maalit tekivät Eero Markkanen ja Mikko Hiltunen. ”Ottelu oli täysin JJK:n hallintaa, lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin meille”, JJK:n valmentaja Pekka Olsbo.
MyPa ottelussa jäi voitto ja kolme pistettä vain 10 sekunnin päähän. MyPa tasoitti ottelun ihan lopussa, sitä ennen ei kotijoukkueella ollut yhtään maalintekopaikkaa. ”Harmittaa todella paljon, tuomari jätti antamatta meille kaksi selvää rankkaria, ja sitten lisäajalla tasoitus” totesi Olsbo. JJK:n maalin teki Mikko Hiltusen antamasta kulmasta Eero Markkanen, kun ottelua oli pelattu 60 minuuttia.