Uutiset / 2008 / JJK murskavoittoon Seinäjoen Akatemiasta

29.11.2008

JJK Akatemia kohtasi lauantaina Vehkalammen kentällä TP-Seinäjoki Akatemian. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen murskavoittoon 7-2 (2-1)

Marraskuinen iltapäivä oli olosuhteiltaan hyvä, sillä keli oli hieman plussan puolella ja muutenkin tyyni ja sateeton. Ottelun alku oli hienokseltaan TP-Seinäjoen painostusta, mutta siitä huolimatta JJK sai luotua muutaman nopean vastaiskun, jotka eivät tällä kertaa aivan maalin asti johtaneet. TP-Seinäjoki siirtyi 20 min. kohdalla  ottelussa 0-1 johtoon. Hetkeä myöhemmin JJK sai rangaistuspotkun, josta tasoituksen laukoi Eero Markkanen. Tauolle mentiin lopulta JJK:n johtaessa 2 -1.

Markkanen teki viisi maalia
Toisen jakson alussa tapahtui ehkä ottelun loppukulkuun vaikuttava tapahtuma. Kamppailutilanteen jälkeen JJK:n Niko Markkulalle annettiin keltainen kortti ja TP-Seinäjoen pelaajalle punainen kortti, joten JJK sai jatkaa yhden pelaajan ylivoimalla. Peli eteni tilanteeseen 4- 2 vielä tasaisena, mutta siitä eteenpäin JJK hallitsi kenttätapahtumia ottelun loppuun asti ja voitti ottelun 7-2.

JJK:n valmentaja Ilkka Hyvärinen oli tyytyväinen lähinnä peliasenteeseen, millä voitto nyt saavutettiin. ”Ne asiat, joita viikolla painotettiin ja myös vielä ottelua edeltäneessä palaverissa, näkyivät nyt myös käytännössä kentällä. Pelattiin molemmat jaksot hyvin ja jokainen pelaaja oli sisäistänyt oman pelipaikkansa roolitavoitteet”. JJK:n maaleista vastasivat Eero Markkanen (5), Patrick Poutiainen ja Miika Nykänen.