Uutiset / 2008 / JJK menetti voiton viime hetkillä toistamiseen – VIFK-JJK 1-1

10.05.2008

JJK on aloittanut Ykkösen kauden 2008 kahdella tappiottomalla ottelulla kun jyväskyläläiset vierailivat Vaasassa VIFK:in vieraana päivän kamppailussa. Tappiottomuus on laiha lohtu kun joukkue on menettänyt voiton kaksi kertaa viimeisen kymmenen minuutin aikana.

”Loimme taas maalintekopaikkoja riittävästi mutta emme onnistuneet tappamaan ottelua oikealla hetkellä hyvistä paikoistamme”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen harmitteli ottelun jälkeen. ”Kun emme myöskään pystyneet pitämään nollaa jota ottelusta tavoittelimme niin tasapeliin on myös tänään tyytyminen”.

Ensimmäinen jakso oli melko tasainen ja maalintekopaikat olivat kortilla, näin tauolle mentiin tasatilaneessa 0-0. VIFK aloittu toisen jakson aktiivisemmin. Jakson hallinta kääntyi kuitenkin hiljalleen JJK:lle ja 65. minuutilla vieraat siirtyivätkin 0-1 johtoon. Antto Tapaninen ja Matti Lähitie pohjustivat pallon Adylle jonka hienosta läpisyötöstä Tunde nosti pallon VIFK-vahdin yli hallitusti.

Adyn tuima laukaus löysi 78. minuutilla pystytolpan ja Tunden jatko avopaikasta maalin edestä ohjautui ohi. Kun vielä Zakaria Abahassine ei saanut palloa maaliin hyvästä paikasta tuli VIFK sitten tasoihin. 81. minuutilla Mikko Ylihärsilä viimeisteli ammattimaisesti JJK:n menetettyä pallon keskialueella.

JJK ei onnistunut hyödyntämään lopussa jopa kolmen miehen ylivoimaansa ja Tunden kaksi hyvää yritystä pysähtyivät vaasalaismaalivahdin hyviin torjuntoihin. Näin JJK joutui toteamaan jälleen ottelun päätyttyä pistejaon tosiasiana. Joukkue hakee ensimmäistä voittoaan viikon päästä Harjun Stadionilla kun vastustajaksi saapuu FC Hämeenlinna klo 18.30 alkavaan otteluun.

JJK: Szerovay, Hannula, Paija (var. 90 min), Viren, Tapaninen, Kivilä, Lähitie, Sinisalo, Ady (var. 40 min), Abahassine ja Tunde.