Uutiset / 2008 / JJK kohtaa uudistuneen KPV:n

15.02.2008

JJK:n kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Kokkolassa Kipparihallissa kovasti uudistuneen ja vahvistuneen Kokkolan Palloveikot. KPV voitti viime viikonloppuna vieraskentällä AC Oulun 3-2. JJK:n edellinen ottelu oli MyPaa vastaan(1-1).

Uusi valmentaja ja uusia pelaajia.
KPV lähti viime kaudella Hannu Tourun johdolla hakemaan nousua Veikkausliigaan. Kausi oli kuitenkin seuralle pettymys(10.) ja niinpä tämän kauden joukkueeseen onkin hankittu useita uusia pelaajia. Kokkolalaisten valmentaja myös vaihtui. Aiemmin monta kautta JIPPOa valmentanut Jarmo Korhonen vastaa nyt KPV:n valmentamisesta.
”Oulu ottelu oli vielä varsin sekavaa. Harjoitusvastustajat vain kovenee. Mielenkiintoista nähdä kuinka pysymme JJK:n mukana”, totesi Korhonen.
Uusi pelaajia KPV hankki kuusi. Heistä kolme pelasi viime kaudella Veikkausliigassa, Aki Sipilä(KuPS),Tarmo Koivuranta(AC Oulu) ja Olli-Pekka Itälä(VPS). Muut uudet pelaajat ovat Jan Berg(JIPPO),Tommi Kauppinen(GBK) ja Jarkko Vesapuisto(Sepsi-78). Lisäksi KPV:lla on kokoonpanossa vielä ilman sopimusta oleva Jussi Kemmo(JIPPO), hän teki Oulua vastaan kaksi maalia.
Lue lisää: www.kpv.fi

fcjjk.com