Uutiset / 2008 / JJK ja Reipas maalittomaan tasapeliin A-nuorissa

12.04.2008

A-nuorten SM-sarjan avaus Vehkalammella päättyi JJK:n ja FC Reippaan välillä maalittomaan tasapeliin. Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä jaksoa selvästi mutta hyökkäysten päättäminen ja viimeisen ratkaisevan syötön antaminen tuotti suuria vaikeuksia.

Toisella jaksolla Reipas otti ottelusta vahvan otteen. Erinomaisesti JJK:n maalin suulla esiintynyt Niila-Ville Laitinen piti joukkuettaan pystyssä. Tärkeimmän torjunnan Laitinen teki kuitenkin jo ensimmäisellä jaksolla kun hän torjui hienosti Reippaan rangaistuspotkun. Kun Reipas ei onnistunut toisen jakson yrityksissään ja JJK:n paras puhti hyökkäyspelistä oli jo poissa päädyttiin ottelussa pistejakoon numeroin 0-0.

JJK:n seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina Turussa kun jyväskyläläisiä isännöi Turun Palloseura.