Uutiset / 2008 / JJK ja MyPa tasapeliin-MyPa rankkareissa parempi

02.02.2008

Uusi Lahti Cupin toisen päivän ottelussa JJK kohtasi Myllykosken Pallon. Joukkueet päätyivät 1-1 (0-1) tasapeliin, rankkarit MyPa voitti 3-0.
JJK oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja valmentaja Matti Lahtinen olikin pelin jälkeen tyytyväinen joukkueensa piristyneeseen ilmeeseen. ”Loimme selvästi enemmän maalintekopaikkoja kuin vastustaja ja myös puolustuspelaaminen oli parempaan kuin eilen”, totesi Lahtinen ottelun jälkeen. JJK:n kokoonpanosta olivat edelleen poissa Viren, Paija, Salkojärvi, Kari ja Ady, sekä jalkaansa parannellut Teemu Pulkkinen.

Alhonen maalasi jälleen MyPaa vastaan

MyPan maalin teki ensimmäisellä puoliajalla Niclas Kivistö. JJK:n hyvistä maalintekopaikoista hyökkääjät Wusu, Abahassine tai Lahtinen eivät maalia saaneet aikaiseksi. Ottelua oli pelattu jo 90 minuuttia, kun JJK sai kulmapotkun, jonka antoi Matti Lähitie. Matin kulman jatkoi maaliin farmiseura Huimasta mukaan kutsuttu Vesa-Matti Alhonen.

Rankkareissa MyPa oli parempi lukemin 3-0. JJK:n pelaajista Lähitie potkaisi yläputkeen. Jukka Sinisalon ja Zakaria Abahassinen vedot maalivahti Jani Luukkonen torjui.

JJK:n kokoonpano:
Myllymäki-Hannula-Tapaninen-Sinisalo-Veijonen-Alhonen-Aftab-Lähitie-Abahassine-Wusu-Lahtinen(46 min Kautto).
Vaihdossa: Zerovay, Latikka, Saukkonen, Ojala ja Markkula.