Uutiset / 2008 / JJK ja JIPPO harjoittelivat 1-1 tasapelin

19.04.2008

JJK jatkoi tiivistä harjoitusotteluidensa sarjaa Muuramessa kun vastustajaksi oli saapunut Jippo Joensuusta. Vierasjoukkue lähti hakemaan ottelusta itselleen hyvää tulosta jonka se saikin kovan väännön ja asenteensa avulla. Erotuomari Mikko Lehtola vilautti joensuulaisille 6 kertaa keltaista ja kerran punaista korttia.

JJK ei saanut ottelussa itsestään irti parastaan sillä esitys oli väsynyt ja keskiviikon Atlantis-ottelussa pelannut sama miehitys ei kyennyt nostamaan tasoaan. JJK siirtyi taukojohtoon kun Adyn antaman kulmapotkun jälkeen Anssi Viren jatkoi pallon Mika Lahtiselle joka osui maalin edustalta. Jippo tasoitti toisella jaksolla loppunumeroiksi 1-1 kun Petteri Rönkön laukaus yllätti JJK-vahti Matti Salkojärven.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Viren, Tapaninen, Veijonen, Poutiainen, Kivilä, Lähitie, Ady, Wusu (67 min Kautto) ja Lahtinen (67 min Abahassine).

JJK:n viimeinen harjoitusottelu ennen sarja-avausta pelataan viikon päästä lauantaina kun Äänekosken Huima sparraa jyväskyläläisiä.