Uutiset / 2008 / JJK iloitteli maalinteossa – TPV kaatui 2-7 (0-3)

23.02.2008

JJK vieraili tänään iloisissa merkeissä Tampereella kun harjoitusottelussa jyväskyläläisiä isännöi myös Ykkösessä pelaava TPV. JJK piti ottelussa hyvää rytmiä päällä ja joukkue voitti ottelun lopulta 2-7 (0-3) .

Kun päävalmentaja Ville Priha oli JVK:n opintomatkalla Englannissa oli valmentaja Matti Lahtinen virittänyt joukkonsa mainioon vireeseen.Ottelusta jäi hyvä maku suuhun sillä olemme treenanneet viime ajat kovaa ja nyt on mukava jäädä viikon mittaiselle lomalle”, Lahtinen totesi pelin jälkeen. ”Oli myös tärkeää että onnistuimme viimeistelyssä ja Tunde ja Lada saivat onnistumisia”, Lahtinen iloitsi hyökkääjiensä pirteää esitystä.

JJK loi tilanteita runsaasti ja maalihanat aukesivat jo. 4. minuutilla kun Mika Lahtinen pudotti Tundelle joka löi alkusävelet maali-iloittelulle. 31. minuutilla Marko Kivilä pyssytti tolppaan ja Tunde sipaisi paluupallon verkkoon ja tilanteeksi 0-2. Vielä ennen taukoa 43. minuutilla Markus Paija syötti Tunden läpiajoon ja taukotilanne oli 0-3.

Tauon jälkeen ottelu jatkui JJK:n kannalta yhtä pirteästi. 50. minuutilla Juha Veijonen keskitti ja Mika Lahtinen puski 0-4. 55. minuutilla Teemu Pulkkinen keskitti vuorostaan ja Mika Lahtinen ohjasi pallon TPV-maaliin 6 metristä. JJK onnistui vielä kahdesti kun Tunde osui 62. minuutilla ja Pulkkinen Tunden syötöstä 70. minuutilla. TPV kavensi lopussa osuttuaan kahdesti 80. ja 83. minuutilla ja näin loppunumerot kirjattiin JJK:lle 2-7 numeroin.

JJK: Salkojärvi, Hannula (46 min Veijonen), Sinisalo, Paija, Viren, Pulkkinen, Kivilä (67 min Khyam Aftab), Lähitie, Kautto (46 min Abahassine), Lahtinen (73 min Ojala) ja Tunde.