Uutiset / 2008 / JJK hyvistä asemista syyskierrokselle

28.07.2008

JJK:n eilinen voitokas vierailu Kemiin päätti samalla kevätkierroksen JJK:n osalta ja jyväskyläläisillä on nyt pelattuna puolet sarjasta eli 13 ottelua. Kevätkierroksen kamppailut sujuivat joukkueelta vaihtelevasti mutta lopputuloksena oli kuitenkin vain kaksi tappiollista ottelua.

Jo heti alkukaudesta joukkue osoitti vääräksi sen olettamuksen että nousijajoukkueen toinen kausi on aina selvästi vaikeampi ensimmäiseen kauteen verrattuna sillä JJK on edelleen hyvin mukana mainioissa asemissa nousutaisteluakin ajatelleen. JJK on jatkanut hyviä ja tuloksellisia esityksiiään vierasotteluissa viime vuoden tapaan. Alkukauden kotiottelut ovat jättäneet sen sijaan parannettavaa ja edellinen Atlantis-ottelu antoi jo viitteitä paremmasta.

JJK:n hyökkäyskaksikkona alkukauden pelannut Babatunde Wusu ja Mika Lahtinen on onnistunut hyvin sillä parivaljakko on viimeistellyt joukkueelleen jo 16 maalia. Joukkueen puolustuslinja kokeneen Anssi Virenin johdolla on myös esiintynyt alkukaudella pääsääntöisesti mallikkaasti sillä päästettyjen maalien keskiarvo on 0,84 maalia / ottelu.

JJK kotona
5 2 2 1 6-3 8

JJK vieraissa
8 4 3 1 16-8 15

JJK yhteensä
13 6 5 2 22-11 23

JJK aloittaa syyskierroksen tulevana sunnuntaina Harjulla kun vastustajaksi saapuu IFK Vaasasta. JJK esiintyy syyskaudella Harjulla 8 kertaa kun vieraskamppailuihin joukkueenjohtaja Tapani Korhosen johdolla matkataan enää viisi kertaa.

fcjjk.com