Uutiset / 2008 / JJK Akatemian voittoputki jatkui – Seinäjoki kaatui 2-3

19.01.2008

JJK Akatemian hyvät esitykset jatkuivat Talenttiakatemioiden SM-sarjan C-lohkossa kun jyväskyläläiset hakivat täyden pistepotin Seinäjoelta TP-Seinäjoki Akatemian kustannuksella ja näin samalla neljännen peräkkäisen voiton.

”Pallollinen peli oli lievästi joukkueemme hallussa lopun 10 minuutin jaksoa lukuunottamatta. Vastustaja pelasi hyvää puolustuspeliä ja hyökkäsi ajoittain terävästi. Ensimmäisen jakson jälkeen tehostimme prässiämme ja saimmekin kaksi nopeaa maalia”, JJK-luotsi Anssi Leino analysoi ottelun tapahtumia.

JJK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Niko Kautto (1-1 33 min), Patrick Poutiainen (1-2 48 min) ja Jasin Abahassine (1-3 57 min). Muita onnistujia olivat maalivahti Waltteri Kairaluoma ja Khyam Aftab sekä ennakkoluulottomasti pelannut ”junnuketju” Joel Leino ja Jere Keskinen.

JJK nousi neljännellä voitollaan hätyyttelemään jo lohkon jatkopaikkaa kun lohkon kaksi parasta jatkavat jatko-otteluihin. JJK kohtaa seuraavassa ottelussa TP-Seinäjoki Akatemian Hipposhallissa 25.1.