Uutiset / 2008 / JJK Akatemia aloitti vahvasti – KPV kaatui 4-0 (0-0)

16.11.2008

JJK Akatemia aloitti väkevästi Talenttiakatemioiden SM-sarjan kun joukkue kellisti C-lohkon ottelussa KPV:n Kokkolasta lopulta selvin 4-0 (0-0) numeroin.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin tasaisissa merkeissä ja Stephen Clarken luotsaama KPV Akatemia haastoi jyväskyläläiset vahvasti. Tauolle siirryttiin 0-0 numeroissa.

”Suoritimme tauolta muutaman pelaajavaihdon ja otimme pelin haltuun heti jakson alusta lähtien. Puolustuksellamme ei ollut hätää missään vaiheessa ja hyökkäyspelimme vapautui kun teimme avausmaalin. Hieno alku akatemialle uuteen kauteen”, akatemiajohtaja Antero Kivelä totesi ottelun jälkeen.

JJK iski toisen jakson maalinsa tasaiseen tahtiin. 54. minuutilla Patrick Poutiaisen vapaapotku upposi kokkolalaismaaliiin. 60. minuutilla Eero Markkanen iski päällä 2-0 lukemat. 70. minuutilla Jasin Abahassine tuikkasi terävästi etukulmasta pallon KPV-maalin kattoon ja loppunumerot 4-0 viimeisteli juuri vaihdosta sisään tullut Severi Tammimetsä 88. minuutilla.