Uutiset / 2008 / FC Inter, TamU ja IFK Mariehamn liigacupissa Vehkalammelle

25.11.2008

Helsingissä suoritettiin tänään mielenkiintoinen liigacupin arvonta kun liigan 14 joukkuetta arvottiin kahteen 7 joukkueen alkulohkoon. Mielenkiintoisen lisämausteen arvontaan toi jyväskyläläisittäin se että nykyinen Vehkalampi I kelpasi liigalle kotiotteluiden pelipaikaksi ja näin JJK isännöi kolmessa kotiottelussa tutulla Vehkiksellä.

Veikkausliigan 2007 ja 2008 Suomen mestarit tulevat Jyväskylään

JJK:n alkulohkossa pelaavat Interin, TamU:n ja MIFK:n lisäksi RoPS, FC Lahti ja TPS. JJK pelaa kotona maaliskuussa Vehkalammen tekonurmella FC Interiä, TamUa ja IFK Mariehamnia vastaan ja näin keskisuomalaiset futisjännärit pääsevät liigajoukkueiden makuun jo heti talvikaudella. JJK tulee tekemään Vehkalammella erityisjärjestelyitä joiden avulla kentän laidalle saadaan mahtumaan mahdollisimman moni JJK-fani. Tarkat ottelupäivät tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Vehkalammella on aikaisemmin pelattu virallisia otteluita mm. miesten Kakkosen, Suomen Cupin ja A-nuorten SM-sarjan osalta. Uusi täysimittainen Vehkalampi II valmistuu kesään mennessä kun kentälle asennetaan lämmitys ja tekonurmipinnoite kevään aikana.

Kausikortilla myös liigacupin otteluihin

JJK:n kauden 2009 kausikortti oikeuttaa myös kaikkiin kolmeen liigacupin kotiotteluun. Kausikorttimyynti aloitetaan heti joulukuun alussa. Kortin hinta on 150 euroa. Kortin voi varata osoitteesta: http://www.fcjjk.com/fi/kausikortti/?id=49

fcjjk.com