Uutiset / 2008 / B-nuorille voitto ja tasapeli keskiviikkona

19.06.2008

B-pojat Ykkönen, lohko A: Atlantis-JJK B2: 0-1 (0-1).

JJK B2 jatkoi viime otteluiden hyviä otteitaan Helsingissä ottelussa Atlantista vastaan. Peli oli koko ottelun ajan hyvin JJK:n hallussa ja joukkue hallitsi pallollista peliä onnistuneella lyhytsyöttöpelillä.
Vierasjoukkueella oli jo ensimmäisellä jaksolla lukuisia vaarallisia maalintekotilanteita ja 5 minuuttia ennen taukoa onnistui Ville Soininen karkaamaan läpiajoon ja tuikkasi pallon alakulmaan 0-1.

Myös toisella jaksolla JJK hallitsi peliä ja paremmalla
viimeistelyllä maaleja olisi tullut lisää. Nyt palloa ei kuitenkaan
saatu paikoista sisään ja näin ottelu päättyi JJK:n 0-1 voittoon.
Voitto oli joukkueelle neljäs perättäinen.
Ottelun parhaat pelaajat olivat JJK:n läpi ottelun pirteästi esiintynyt
kärkimies Ville Soininen, keskikenttäkaksikko Peetu Lintinen ja Janne
Veija, sekä alakerran herra ja hidalgo Samu Nieminen.
”Oikein tasapainoinen ja iloinen esitys pojilta. Pelimme on mennyt koko
ajan eteenpäin ja kaksi viimeistä ottelua ovat jo sujuneet kuten olemme
toivoneet. Pojilta löytyy nyt rohkeutta pelata omaa peliä ja eteenpäin
mennään hyvillä mielin”, totesi JJK:n valmentaja Pekka Olsbo ottelun jälkeen.

B-pojat Ykkönen, lohko C: JJK – OLS  0-0(0-0).

JJK ja OLS pelasivat tasainen ja vauhdikaan ottelun, jossa kummallakin joukkueella oli omat tilaisuutensa ratkaista kamppailu edukseen. Kotijoukkueen pelillinen suuntaus on koko ajan kehittyvä.
”Nyt uskallettiin pelata palloa välillä myös keskialueen kautta ja tämä positiivinen suuntaus on ollut näkyvillä neljässä viimeisessä ottelussa muutenkin koko ajan. Kun uskalletaan pelata keskialueellakin rohkeasti ja pystytään pitämään palloa hallussamme, niin peli rauhoittuu ja pelaajat pääsevät yksilöinäkin huomattavasti paremmin peliin sisälle”, kommentoi ottelua ja joukkuettaan valmentaja Mika Järvinen.