Uutiset / 2008 / A-nuorille niukka 3-2 -tappio Kotkasta

02.05.2008

JJK:n A-nuoret pelasivat SM-sarjan neljännen kierroksen ottelunsa perjantai-iltana Kotkan Urheiluhallissa FC Kooteepeetä vastaan. Kotijoukkue tuli ottelun alun ryminällä ja kun vierasjoukkue oudoksui vielä pelialustaa niin jo seitsemän minuutin kohdalla tilanne oli 2-0. Kun JJK vielä epäonnistui kotijoukkueen hyökkäyksen purkamisessa ja ohjasi pallon omaan maaliin mentiin puoliajalle kotkalaisten 3-0 johdossa.

JJK hallitsi toista puoliaikaa

”Annettiin alussa pari helppoa maalia, harmittaa tosi paljon. Toisen puoliajan taistelu oli upeaa katseltavaa mutta se ei ihan riittänyt”, JJK:n vamentaja Tom Nevanpää harmitteli ottelun jälkeen. Koko joukkue nosti tasoaan toiselle puoliajalle ja nousi taistelemaan pisteistä kahdella Jukka-Pekka Laitisen maalilla. Loppulukemat olivat kuitenkin KooTeePeelle 3-2. JJK:n seuraava ottelu on äitienpäivänä FC Jazzia vastaan Vehkalammellla klo 15.00