Uutiset / 2008 / A-nuoret nousivat tasapeliin loppuhetkillä

11.05.2008

JJK:n A-nuoret nousivat toisella puoliajalla 0-3 lukemista lopulta tasapeliin 3-3 (0-2) sunnuntaina SM-sarjan ottelussa FC Jazzia vastaan.

”Kolmen maalin takaa-ajosta tasoihin oli toisella puoliajalla loistava suoritus. Kolmen maalin etumatka annettiin porilaisille taas liian löysän puolustuspelaamisen tuloksena”, harmitteli JJK:n valmentaja Tom Nevanpää ottelun jälkeen.

Kotijoukkue ei ajoittaisesta painostuksesta huolimatta kyennyt hoitamaan puolustuspelaamistaan. Vastustaja teki 0-3 maalin heti toisen puoliajan alkuun ja peli näytti olevan jo ohi. Toiselle puoliajalle tehdyt muutokset toivat kuitenkin riittävää sykettä kentälle ja kotijoukkue pääsi peliin mukaan. 1-3 kavennuksen teki Niko Kautto rangaistuspotkusta ja 2-3 maalin teki Anssi Ahonen kulmapotkun jälkitilanteesta. Ansaittu piste tuli kymmenen minuuttia ennen pelin loppua, kun Patrik Poutiainen laukoi kahdesta kympistä upean tasoitusmaalin ja loppunumerot 3-3.

JJK:n seuraava ottelu on ensi perjantaina Valkeakoskella FC Hakaa vastaan.