Uutiset / 2008 / 21- vuotiaiden maaottelu Harjun stadionilla

22.02.2008

uomen Palloliiton liittohallitus myönsi torstaina kokouksessaan JJK Jyväskylän järjestettäväksi nuorten maaottelun. EM-karsintalohkoaan puhtaalla pelillä johtava Markku Kanervan luotsaama Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue pelaa kesällä kaksi karsintoihin valmistavaa maaottelua joista toinen pelataan Harjun stadionilla. Suomi kohtaa Puolan tiistaina 3.6. Jyväskylässä ja Ruotsin 20.8. Turussa. Syyskuun alussa pelattavassa ainoassa EM-karsinnan kotiottelussaan Suomi kohtaa Tanskan.

JJK:ssa ollaan tyytyväisiä

JJK:ssa oltiin tosi tyytyväisiä liittohallituksen päätökseen. ”Viime kesä näytti, että jos pystymme tarjoamaan hyvää jalkapalloviihdettä, niin yleisöä tulee Harjulle”, seurajohtaja Joni Vesalainen toteaa. ”Kiitos maaottelun saamisesta Harjulle kuuluu seuramme markkinointipäällikkö Ilkka Hyppöselle. Hänen aktiivinen yhteydenpito liittoon palkittiin”. Myös JJK Akatemian johtaja Andy Kivelä oli tyytyväinen päätökseen. ”Saadaan Keski-Suomen junnuille näytille Euroopan huippufutista. Suomen joukkue on pelannut todella hyvät karsinnat ja ovat lähellä jatkopaikkaa. Puola on perinteinen jalkapallomaa”. Puola on omassa karsintalohkossaan kolmantena Espanjan ja Venäjän jälkeen.

Tommi ja Tomi Suomi-paidassa Harjulla?

Lisää mielenkiintoa maaotteluun tuo se, että joukkueessa saattaa olla mukana kaksi JJK:n kasvattia. Alle 21-vuotiaiden pelaajaringissä ovat olleet viime kaudella Ykkösessä kymmenen maalia tehnyt JJK-kärki Tommi Kari ja nykyisin Tampere Unitedissa pelaava Tomi Petrescu.

Maaotteluista lisää: www.palloliitto.fi/viestinta/?num=106984

fcjjk.comx