Uutiset / 2007 / JJK yrittää kohentaa koti-ilmettään sunnuntaina TPV:n kustannuksella

01.09.2007

 

Tappioputkensa katkaissut Tampereen Pallo-Veikot saapuu sunnuntaina Jyväskylään JJK:n vieraaksi. Ottelu alkaa jo klo 17.00 aiemmin ilmoitetusta poiketen, sillä Harjun stadionilla ei ole valoja. JJK:n tavoitteena on kotivoitto sillä JJK on pelannut Harjulla kolmen peräkkäistä ottelua voitotta.

JJK:n tavoin Ykköseen noussut TPV pelasi erinomaisen alkukauden mutta elokuu oli joukkueelle vaikea. JJK:n peli on ollut myös hienon KuPS-kotivoiton (4-0) jälkeen vaihtelevaa. Sarjan paras vierasjoukkue on esittänyt vieraissa edelleen hyviä otteita (PK-35 ja KPV) mutta kotoisalla Harjulla joukkueen esitykset ovat jättäneet paljon parannettavaa, varsinkin tuloksellisesti.

Kotona JJK ei ole onnistunut voittamaan kolmeen otteluun. JIPPO haki Harjulta täyden pistepotin ja tasapelipisteen ovat napanneet sekä GBK että keskiviikon rästiottelussa Vasa IFK, joka vieläpä nousi tasoihin kahden maalin tappioasemasta. RoPS ja kärkipaikka on karannut JJK:lta jo seitsemän pisteen päähän, mutta nousukarsintaan JJK:lla on yhä täydet mahdollisuudet. Siihen yltääkseen JJK:n täytyisi nyt kääntää kotivire voittoisaksi.

Heikosti sujuneesta elokuusta huolimatta TPV on yhä sarjassa mukavasti kuudentena. Klubi-04:sta taisteltu voitto antoi joukkueelle mahdollisuuden hengittää vapaammin, mutta neljä pistettä uupuu yhä joukkueen kauden tavoitteesta eli 30 pisteestä, jolla sarjassa säilyminen todennäköisesti taataan. Pahasti saa TPV mokata, jos tuo tavoite ei täyty, mutta jokainen piste täytyy silti ansaita, kuten tappioputken aikana havaittiin.

TPV:n ja JJK:n kauden aiempi kohtaaminen tarjosi tamperelaisyleisölle viihdyttävän ja hyvätasoisen ottelun, jossa päädyttiin pistejakoon maalein 1-1.

Laituri Mohamed Koroma joutuu pienen polvivamman vuoksi jättämään ottelun väliin. Myös Aapeli Räihä on sivussa ottelusta, ja selkävaivaisen Sami Mäenpään pelaaminen on hyvin epävarmaa.

JJK:lta puuttuu sunnuntaina edelleen reisivammaansa poteva Matti Lähitie ja keskuspuolustaja Juha-Matti Häkkinen joka sai puujalan VIFK-ottelun avausjaksolla.

”Meidän on puolustettava tarkemmin ja keskityttävä otteluun koko 90 minuuttia”, JJK-luotsi Ville Priha mietti vielä lääkkeitä kotivoiton turvaamiseksi. ”Jos pystymme esittämään samaa koko ottelun kuin mitä esitimme VIFK-ottelun ensimmäisen 30 minuutin aikana niin meillä ei pitäisi olla huomenna vaikeuksia”, Priha muistutti.

fcjjk.com / www.tpv.fi