Uutiset / 2007 / Ykkönen jatkuu sunnuntaina – JJK matkustaa Hämeenlinnaan

29.06.2007

 

FC Hämeenlinna kohtaa sunnuntaina sarjanousija JJK:n loistavassa kunnossa olevalla Kaurialan Stadionilla

Sarjataulukkoa katsoen JJK lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä se on tällä hetkellä toisena karsijan paikalla kun kotijoukkue FC Hämeenlinna on kymmenentenä juuri putoamisviivan yläpuolella. Miesten Ykkönen on tänä vuonna kuitenkin erittäin tasainen ja ennakkoasetelmat eivät aina anna oikeaa kuvaa ottelusta.

FC Hämeenlinna on tuloksellisesti pelannut alle taitojensa, sillä joukkueen materiaali on parempi kuin sarjataulukko osoittaa. Suurimmat ongelmat ovat olleet maalinteossa, vaikkakin maaleja on syntynyt yksi per ottelu keskiarvolla. Vuonna 2006 kahdeksan pelatun ottelun jälkeen FC:n saldo oli kolme pistettä ja maalisuhde 3–14. Nyt sama saldo on kahdeksan pistettä ja maalisuhde 8–8. Joukkueen esitykset ovat olleet pääsääntöisesti hyviä, mutta tulosta ei ole tullut odotetulla tavalla.

FC Hämeenlinnan valmentaja Teuvo Palkki kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti:

– Vastassa on KuPS:n ohella sarjan paras joukkue. Heillä on todella kova puolustus ja Ykkösen paras kärkipari. Meidän täytyy onnistua todella lähes täydellisesti, jos mielimme saada aikaiseksi ottelusta hyvän tuloksen. Joukkueessa on hyvä henki ja itseluottamus, odotan sunnuntailta hyvää ja tasaista ottelua, Palkki sanoo.

JJK tulee hakemaan Hämeenlinnasta täyttä pistepottia. Joukkue piti juhannuksena viiden päivän loman ja pääsee terveenä lähtemään FC Hämeenlinna otteluun.

– Mukava jatkaa yhden vapaan viikonlopun jälkeen tositoimia. Loukkaantumiset eivät olleet niin pahoja kuin pelkäsin ja huili tuli tosi hyvään paikkaan. Joukkue pelaa tällä hetkellä hyvällä tasolla ja itseluottamus on kohdallaan. Pyrimme jatkamaan kauden loppuun saakka samalla tasolla, jolla nyt olemme. Ei tässä ole muuta vaihtoehtoa, kuin hakea kolmea pistettä Hämeenlinnasta, valmentaja Ville Priha kertoo.

Sunnuntaina Kaurialan Stadionilla klo 18.30 alkaen FC Hämeenlinna vs. JJK.

www.miestenykkonen.fi / fcjjk.com